До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Асиметричні топи — гаряча покупка липня

Деконструйовані сукні, про які ми писали раніше, захопили модні подіуми цього сезону. Услід за ними дизайнери вивели у світ і асиметричні топи на одне плече. Свої варіації на тему продемонструвало багато брендів: Alexander Wang і Brandon Maxwell, Supriya Lele і Givenchy. А Tom Ford представив асиметричний топ-бюстьє кольору електрик — свій погляд на античний нагрудник.

<b>асимметричные топы шоу</b>
Асимметричные топы в коллекциях весна-лето 2020

Реклама

Instagram-інфлюенсери з приємністю підтримали тренд на диспропорційні топи. Ельза Госк, наприклад, стилізує їх зі спортивними джогерами й масивними прикрасами, відтворюючи літній гіт — образ в стилі biz-leisure, а Ксенія Адонтс доповнює топ на тонких бретельках такою ж асиметричною мініспідницею.

Streetstyle-активістки також встигли вигуляти деконструйовані топи під час минулих Тижнів моди. До них вони вибирали плісировані спідниці, джинси прямого крою з незвичними вирізами й масивні акцентні прикраси.

<b>асимметричные топы стрит</b>
Асимметричные топы на одно плечо стрит стайл фото лето 2020

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.