До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: найкращі образи в стилі Барбі

Останні кілька місяців тільки й розмов про Барбі. Все тому, що 21 липня виходить на екрани довгоочікуваний фільм режисерки Ґрети Ґервіґ про найвідомішу ляльку у світі. Підігріла інтерес до виходу стрічки і Марґо Роббі, яка у престурі продемонструвала десятки образів, натхнених стилем Барбі. Можемо з упевненістю сказати, ще ніколи рожевий колір не був настільки популярним: бренди випускають колекції, присвячені Барбі, зірки демонструють total-pink виходи, а в соціальних мережах взагалі усе пофарбовано в рожевий. Тому саме зараз час приміряти barbiecore — найбажаніший тренд цього літа. Напередодні прем’єри фільму ми зібрали найкращі образи в колекціях українських брендів, які б точно схвалила популярна лялька.

Frolov x ЦУМ
Frolov x ЦУМ

Реклама

Манія barbiecore заполонила колекції брендів. Усі відтінки рожевого від пастелі до фуксії, блискучі лелітки, романтичні вбрання, інфантильні деталі, високі підбори, корсети і бралети — основи стилю популярної ляльки Mattel. Знайти образ в дусі barbiecore можна в багатьох колекціях українських брендів. Наприклад, у Alice K є рожевий корсет з деніму з атласними бретельками і штани палаццо, у J’amemme і LessLess — сукні в будуарному стилі, у Cultnaked — сексуальний асиметричний топ і рожеві шкіряні штани, а у Marianna Senchina — коротка сукня babydoll. Не менш цікавою є колаборація FROLOV x ЦУМ, де представлені корсетні сукні й фатинові спідниці з характерними для бренду вирізами у формі серця, ручною вишивкою й мереживом у рожевих кольорах.

ALICE.K
ALICE.K

LESSLESS
LESSLESS

CULTNAKED
CULTNAKED

J'amemme
J'amemme

Marianna Senchina
Marianna Senchina

Мабуть, у дитинстві більшість дівчат мріяли бути як Барбі — тепер це стало не тільки реальністю, а й ще модним трендом. Носити рожевий з голови до п'ят зараз можна і потрібно. Вибирайте брючний костюм у пастельному рожевому кольорі PAPAYA, який стане універсальним елементом повсякденного гардероба. Одягайте шовкові сети Fox Lingerie або Serenity, які Барбі точно би носила вдома, а романтичну максісукню з оборками Marsego — на побачення. Носіть кокетливе вбрання Katerina Rutman, трикотажний костюм COOSH або лляний ансамбль MY x MY. Барбі обожнює все гламурне і блискуче, тож мінісукня з лелітками Balykina — саме те, що схвалила би легендарна лялька. Більше образів у стилі barbiecore дивіться в нашій добірці.

MARSEGO
MARSEGO

Katerina Rutman
Katerina Rutman

Fox Lingerie
Fox Lingerie

Serenity
Serenity

Balykina
Balykina

PAPAYA
PAPAYA

COOSH
COOSH

diadia
diadia

STATNAIA
STATNAIA

bæd stories
bæd stories

MY x MY
MY x MY

ALICE.K
ALICE.K

FORMA
FORMA

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.