До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 модних колаборацій брендів з Barbie

Світова прем’єра фільму режисерки Ґрети Ґервіґ "Барбі" відбудеться зовсім скоро, а саме 21 липня. Ми вже бачили десятки стильних виходів Марго Роббі в канонічних вбраннях ляльки Барбі в рамках престуру, зірки і streetsyle-інфлюенсери демонструють своє бачення тенденції barbiecore на вулицях, вибираючи рожеві образи, а світові бренди випускають модні колаборації, натхнені відомою лялькою Mattel. Від одягу і взуття до косметичних засобів і навіть валіз і дорожних сумок, бренди вшановують попкультуру і пропонують долучитися до світу Барбі. Ми зібрали найвідоміші колаборації брендів з Barbie.

Реклама

Zara x Barbie

Капсульна колекція Zara x Barbie, яка вже доступна доступна на офіційному сайті і в окремих магазинах по всьому світу, обіцяє одягнути нас у рожеве з ніг до голови. Ключові елементи колекції, натхненні образами, представленими у фільмі, як-от рожева сукня у клітинку віши, яку носила Барбі, або ковбойський одяг Кена – все це є одою стилю знаменитої ляльки Mattel. До лінійки також увійшли футболки з принтами, які обіцяють стати предметами колекціонування, рожеві піжами з гострими лацканами та вишитою літерою "B", купальник із шевронним принтом і білі боксери з написом "Кен". У цій колекції кожен зможе знайти речі до смаку, щоб спробувати долучитися до тренду barbiecore. Так, наприклад, можна почати аксесуарів, зокрема сережок-кільців, кошика з рафії чи пари гумованих рожевих босоніжок. Cпівпраця також пропонує косметичні товари та декор для дому.

Crocs x Barbie

Можливо, Барбі віддає перевагу високим підборам, але якби вона носила Crocs, вони б були точно рожевими. До останньою співпраці Crocs з Mattel увійшли 5 нових пар взуття у естетиці barbiecore. Mega Crush Club мають блискучу підошву та збільшену платформу, нагадуючи любов Барбі до підборів. Це звісно не туфлі на шпильці, але, можливо, Барбі могла б носити їх в саду. Є також Crush Clog, Classic Clog, Kids’ Cutie Clog і Cozzzy Sandal — остання модель дуже схожа на Birkenstocks, на які вона так образилася в трейлері. Персоналізувати взуття можна за допомогою чарівних брелоків.

Gap x Barbie

Колаборація Gap x Barbie не залишає можливості не полюбити рожевий колір. До капсульної колекції увійшли яскраво-рожеві і білі футболки з графічними принтами, худі з логотипом, велосипедки з візерунками, речі з деніму, смугаста сорочка, рожева сукня, кепка, а також футболка з написом "KEN". Нова колекція Barbie призначена для дорослих, дітей і малюків і навіть домашніх тварин, тож уся родина може зібрати family look у стилі ляльки Барбі.

Aldo x Barbie

Капсульна колекція Aldo x Barbie пропонує взуття, яке ідеально впишеться у ритм життя Барбі. До лінійки увійшли класичні рожеві туфлі на високих підборах, босоніжки з мерехтливими деталями, практичні прозорі варіанти, атласні мюлі, а також білі кеди. В основу колекції лягли 3 різні рожеві відтінки Pantone — Malibu Fuchsia, Malibu Pink і Soft BB Pink. Окрім взуття, співпраця пропонує аксесуари, сумки і прикраси, що випромінюють вінтажну енергію Барбі в поєднанні з ключовими елементами сучасної естетики barbiecore.

NYXCosmetics x Barbie

Мабуть, кожна дівчинка мріяла в дитинстві мати колекцію косметики, щоб створити макіяж як у Барбі. Тепер це стало реально. NYX Cosmetics x Barbie випустили лімітовану колекцію косметики, натхненну рожевою естетикою відомої ляльки. До лінійки увійшли всі найпопулярніші засоби, які використовує Барбі — від палеток тіней і олівців для губ до хайлайтеру і румʼян. Також ви можете знайти улюблене компактне дзеркало ляльки у формі розкладного телефону. Уся лінійка представлена в рожевих і коричневих тонах, що дозволяє шанувальницям експериментувати з образами та створювати власні версії, а також додавати грайливі кольори до свого макіяжу.

Beis x Barbie

Їхати на відпочинок цього літа пропонуємо з рожевою валізою — саме таку можна знайти в капсульній колекції Beis x Barbie. Бренд аксесуарів для подорожей, заснований Шей Мітчелл, пропонує низку багажу, дорожніх сумок і аксесуарів, натхненних фільмом, у фірмовому рожевому кольорі Барбі. Асортимент включає Mini Weekender, The Rollers, The Cosmetic Case, The Travel Wallet і The Passport and Baggage Tag Set. Окрім рожевих відтінків у стилі barbiecore, до колекції також увійшли нові елементи дизайну, зокрема глянцеве покриття The Rollers і спеціально розроблена рожева квіткова підкладка.

TangleTeezer x Barbie

Tangle Teezer разом з Barbie випустили яскраво-рожевий гребінець для волосся, яка виглядає так само як в домі мрій Барбі. Ця щітка підійде до усіх типів волося, а також буде дбайливо розчісувати як вологе, так і сухе волосся. The Ultimate Detangler можна придбати в двох розмірах: стандартному (для домашнього використання) і мініатюрному (для подорожей).

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.