До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: найкрасивіші сорочки цього сезону

Сорочка — незамінний елемент гардероба будь-якого сезону. Цього літа головними героїнями образів стають сорочки з натуральних тканин, oversize-варіанти та моделі, прикрашені різноманітною вишивкою, аплікаціями та блискітками. Vogue.ua зазирнув у колекції українських дизайнерів та зібрав найкрасивіші сорочки сезону, які варто додати до своєї шафи вже зараз.

Hempful
Hempful

Реклама

Katimo
Katimo

За стильними та небанальними однотонними сорочками варто звернутися до Hempful, які спеціалізуються на виготовленні речей з натуральних конопляних тканин, що ідеально підійдуть для спекотних літніх днів. Katimo зробили ставку на варіант для особливих нагод: свою сорочку, яку бренд пропонує поєднувати зі спідницею чи штанами в тон, марка розшила блискітками. Різноманітна вишивка також знайшла своє місце на сорочках цього сезону. За моделлю, яка допоможе без слів гучно заявити про свою позицію, радимо звернутися до Litkovska. Делікатна та патріотична окантовка кишень була представлена The COAT by Katya Silchenko.

Litkovska
Litkovska

The COAT by Katya Silchenko
The COAT by Katya Silchenko

Надмірно збільшені фасони не покидають перелік найбажаніших моделей уже декілька сезонів поспіль. У своїй весняно-літній колекції BOBKOVA зробили вибір у бік саме такого крою: обʼємну сорочку бренд пропонує поєднувати з широкими штанами та класичними туфлями-човниками. Лляна версія oversize-сорочки жовтого відтінку наявна в українського бренду KATSURINA.

Bobkova
Bobkova

Katsurina
Katsurina

Ефектну вишивку, зроблену в техніці кроше, можна знайти у MALVA FLOREA. Бренд прикрасив нею сорочки з напівпрозорих матеріалів, які якнайкраще пасуватимуть до сліп-спідниць та широких штанів палаццо. Kohai & Udana, зі свого боку, представили укорочену модель, доповнену вишитими квітами, з необробленим краєм та великою примітною кишенею.

Malva Florea
Malva Florea

Kohai & Udana
Kohai & Udana

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.