До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: наймодніші шорти цього літа

Літо — сезон невагомих суконь, ефектних топів та, звісно, різноманітних шортів. Від джинсових і бавовняних до трикотажних і виготовлених з конопляних волокон: vogue.ua зазирнув у колекції українських брендів та зібрав наймодніші шорти цього сезону, які варто додати до свого гардероба вже зараз.

Джинсові

KSENIASCHNAIDER
KSENIASCHNAIDER

Реклама

Джинсові шорти, або джорти, — певно, найпопулярніша модель. Цього літа вони знаходять своє відображення у подовжених силуетах та різноманітних формах, а також — в ефектних моделях, створених у техніці печворк. Знайти такі можна в колекції KSENIASCHNAIDER.

Костюмні

COOSH
COOSH

Костюмні шорти також не втрачають своєї популярності. Літня спека не завжди дозволяє обрати класичні штани, тож не дивно, що на допомогу приходять шорти-бермуди зі строчками. Додайте обʼємний блейзер, як у COOSH, та улюблені лофери — і розслаблений та вишуканий образ готовий.

Бавовняні

Cher17
Cher17

Важко уявити літо без хоча б однієї пари бавовняних шортів. Цього сезону на вершині модного Олімпу опинилися моделі в тонку смужку, які ідеально римуються з oversize-сорочкою в тон. Знайти такі можна в українського лейблуCher17.

Трикотажні

O.TAJE
O.TAJE

Комфортні та практичні трикотажні шорти — справжня знахідка жіночого гардероба. Їх можна носити як соло, додаючи топ, так і поєднувати з блузами, сорочками та навіть жакетами. Надихнутися на нову покупку варто моделями, представленими O.TAJE.

Органічні

Hempful
Hempful

Шорти, вироблені з промислової коноплі, — стильні, невагомі та не завдають шкоди довкіллю, адже є абсолютно біорозкладними. Шукайте улюблений варіант у колекціях Hempful, що профілюються на створенні речей з конопляних волокон.

Принтовані

JUL
JUL

Флористичний принт влітку — ніяк не банальність, а навпаки — необхідність. Тож не дивно, що цього сезону він прикрасив і шорти. JUL представили модель, яка може стати головною помічницею у створенні практичних образів на щодень.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.