До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Трикотажний топ + спідниця з низькою посадкою — модна комбінація цього сезону

Образи дівчат з останніх Тижнів моди доводять: укорочений трикотаж у комбінації зі спідницею з низькою посадкою — це відродження стилю 1990-х, на яке варто звернути увагу. Все почалося з колекції Miu Miu сезону весна-літо 2022, коли кропсветри з необробленим краєм в поєднанні з мініспідницями з низькою талією швидко стали улюбленцями публіки. Проте те, що мало ознаки минущого мікротренду, перенеслося в сезон весна-літо 2024 завдяки Ami та Courrèges .

Реклама

Вуличний стиль є однією з рушійних сил, коли йдеться про поєднання трикотажного топу і спідниці з низькою посадкою. Як припускають гості модних столиць та відвідувачі шоу, ключ до створення цієї модної комбінації полягає в пошуку правильного балансу між укороченим верхом і кроєм низу.

Варто враховувати пропорції та підгонку обох деталей, щоб вони органічно доповнювали одна одну. Якщо укорочений топ повторює вигини тіла, зверніть увагу на більш вільну спідницю. І навпаки, якщо верх більш вільний і струмливий, обтислий низ може допомогти окреслити талію та створити вишуканий силует. Крім того, розкльошена спідниця або спідниця А-силуету із заниженою лінією талії може додати образу жіночності та кокетливості.

За матеріалами voguescandinavia.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.