До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: найкращі лляні костюми цього літа

Льон – один з найулюбленіших матеріалів в колекціях брендів в літній сезон. Дизайнери з року в рік освідчуються в коханні цьому легкому, екологічному, комфортному, здатному дихати і приємному до тіла матеріалу. Цей сезон не став виключенням з правил – цього разу бренди зосередились на створенні стильних лляних костюмів для повсякденного життя – від ділових поєднань штанів-палаццо і жилеток до більш розслаблених ансамблів з лляними сорочками і шортами. Vogue.ua зазирнув до колекцій українських дизайнерів та зібрав найкращі лляні костюми цього літа, в яких можна з легкістю перенести спекотну погоду.

The Body Wear
The Body Wear

Реклама

Цього сезону льон буквально є всюди, але вже в нової стилізації. Українські бренди переосмислили цей літній матеріал і вирішили показати його діловий бік. Так, у The Body Wear зʼявився брючний костюм в мʼятному кольорі в парі з лляним тренчем, бренд diadia, який родом із Закарпаття, представив широкі невагомі штани в дуеті з брючною жилеткою, Leskizzo показали молочний ансамбль, який підійде для офісного дрес-коду, а The Lace – стильний комплект для міських буднів. Окрім брючних ансамблів, бренди також зробили ставку на жіночні лляні версії. Так, The Coat by Katya Silchenko показали чуттєву і ніжну колекцію Eternity, до якої увійшли довгі прямі спідниці і короткі топи на завʼязках в пшеничному кольорі, TG Botanical запропонували також витонченому поєднанню лляної спідниці в довжині міді і бралета, а Atelier Handmade представили спідницю А-силуету і делікатний топ на тонких бретельках.

The Coat by Katya Silchenko
The Coat by Katya Silchenko

TG Botanical
TG Botanical

COOSH
COOSH

diadia
diadia

Atelier Handmade
Atelier Handmade

Лляні костюми — класика літнього гардероба, яка доречна як у міському стилі, так і у курортних образах. Безпрограшним варіантом цього сезону стане поєднання сорочки вільного крою і широких штанів, які можна носити не тільки разом, а й створювати з їх допомогою стильні комбінації з іншими речами. Так, лляну сорочку ви можете міксувати з бралетами і джинсовими шортами чи завʼязувати на вузел і носити в парі з шовковою спідницею, а широкі лляні штани взагалі поєднувати як з блейзерами, так і з прозорими топами. Приклади модних лляних комплектів з сорочкою і штанами ви знайдете в колекціях COOSH і Day in Linen, тим часом більш полегшений варіант з короткими шортами замість штанів запропонували AG Studio.

Day in Linen
Day in Linen

Leskizzo
Leskizzo

The Lace
The Lace

AG Studio
AG Studio

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.