До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: найкращі купальники цього літа

До сезону відпусток залишилося менше місяця, тож пропонуємо вже зараз придивитися до модних купальників цього літа. Знайти трендову модель можна не тільки в європейських марок, а й у колекціях українських брендів. Цього сезону зверніть увагу на купальники з ефектними вирізами, лаконічні моделі в нейтральних відтінках, сексуальні бікіні для рівної засмаги та варіанти з мерехтливою люрексовою ниткою. Vogue.ua зазирнув до колекцій українських брендів та зібрав наймодніші купальники, щоб з’їздити на море або хоча б відпочити біля басейну в найближчому заміському комплексі.

Fox Lingerie
Fox Lingerie

Реклама

Вирізи

"Відчуття комфорту у будь-якому середовищі та за будь-яких обставин — основний меседж нового кампейну українського бренду Blck Tribe. В його новій колекції ви знайдете асиметричні роздільні купальники та суцільні моделі зі спокусливими вирізами в океанічних кольорах, які подарують відчуття невимушеної атмосфери пляжного відпочинку, якого так не вистачає зараз. Також прикрасити свій літній гардероб можна за допомогою ефектного купальника Elegance Lingerie. Бренд випустив новий дроп червоних купальників з подвійного біфлексу за технологією "захованих швів", який підкреслює усі переваги фігури та корегує недоліки. Тим часом найсексуальнішу модель запропонували Swim by Di — суцільний купальник з латунними пряжками, які переплітаються через вирізи. Носіть його вдень на пляжі, а ввечері замість боді з джинсами.

Elegance Lingerie
Elegance Lingerie

BLCK Tribe
BLCK Tribe

Swim by Di
Swim by Di

Мінімалізм

Мінімалізм — один з головних трендів 2023 року, який варто опанувати. Крім повсякденного одягу, ця тенденція знайшла своє прочитання у пляжній моді у вигляді лаконічних купальників нейтральних кольорів. Бежеві, молочні та коричневі відтінки точно не набриднуть вам за один сезон і стануть базовим елементом відпусткової капсули. Norba представили цільний купальник з перехрещенням на спинці та цікавим декольте. Kaiyo запропонували базовий роздільний варіант, який виконаний за принципом "другої шкіри". Це найлегший купальник, який швидко сохне та ідеально сидить на фігурі. Якщо ви шукаєте білий мінімалістичний купальник, то найкращий показав бренд Kasyl, який виробляє колекції з екологічного матеріалу Econyl, створеного за допомогою ресайкл-технологій.

Norba
Norba

Kasyl
Kasyl

Kaiyo
Kaiyo

Люрекс

Мерехтливі тканини — гучний тренд цього літа. Серед європейських брендів цю тенденцію просувають Oséree, створюючи купальники зі світловідбивного стрейч-люрексу, які можна носити і на пляжі, і у вечірніх образах. На українському ринку знайти купальники з блиском можна в колекціях кількох брендів, і вони навіть кращі. Fox Lingerie представили нову колекцію, натхнену природними фактурами та мотивами. У дропі ви знайдете роздільний купальник-бандо у сяйливому нефритовому кольорі, від якого просто неможливо відірвати погляд. La Mare запропонували роздільний мерехтливий купальник з перехресними бретельками, який можна доповнити мініспідницею з такої самої тканини. А Bikki by Atelier Handmade показали бікіні з верхом у формі трикутника та низом із зав’язками із сяйливого люрексу.

La Mare
La Mare

Fox Lingerie
Fox Lingerie

Bikki by Atelier Handmade
Bikki by Atelier Handmade

Бікіні

Бікіні — ідеальний варіант для тих, хто хоче отримати золотисту засмагу з мінімальними ділянками білої шкіри. Відверта модель з ліфом-шторками та маленькими плавками — не тільки практичний варіант, а ще й один з головних трендів пляжної моди, який обожнюють Белла Гадід і Кендалл Дженнер. Цього сезону вибирайте бікіні і класичних кольорів, і пастельних чи яскравих відтінків. Найкращі знайдете в колекціях Bel Ange, Neha Swim і Love Pam.

Bel Ange
Bel Ange

Neha Swim
Neha Swim

Love Pam
Love Pam

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.