До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Головні модні тенденції, на які слід звернути увагу в 2024 році

Для тих, хто збирається тримати руку на пульсі й тестувати найактуальніші модні новинки, ми зібрали головні модні тенденції, які домінуватимуть у 2024 році.

Коштовні відтінки

Gucci весна-літо 2024
Gucci весна-літо 2024

Реклама

Після року, в якому домінували нейтральні відтінки, у 2024-му в наші шафи поступово повертаються кольори. У новому році ми побачимо багато одягу та аксесуарів у коштовних відтінках, як-от смарагдово-зелений, рубіново-червоний чи сапфірово-синій. У своїй колекції для Gucci Сабато де Сарно використав колір Gucci Rosso — глибокий і насичений відтінок крові, який ми також побачили в колекції Hermès весна-літо 2024.

Архіви 1990-х

Miu Miu осінь-зима 2023/2024
Miu Miu осінь-зима 2023/2024

Окуляри з тонкою оправою, кардигани та ділові сорочки, колготки та чорні мініспідниці — у 2024 році Міучча Прада повертає в буденність мінімалістичний бізнес-стиль, який вона відточила в 1990-х. Вишукана, стримана, жіночна і з чітким силуетом — це легка й водночас ефектна тенденція, яку ми бачитимемо далеко за стінами офісів у 2024 році.

Візерунки та патерни

Balenciaga Pre-Fall 2024
Balenciaga Pre-Fall 2024

Пальто з леопардовим принтом незабаром буде таким самим базовим, як чорний блейзер, а барвисте плаття в горошок стане незмінною класикою. У 2024 році ми вступаємо в епоху вишуканого максималізму, який також можна назвати "гучною розкішшю", — тому варто очікувати, що сміливі патерни та принти будуть майоріти скрізь.

Еклектичний дідусь

Loewe весна-літо 2024
Loewe весна-літо 2024

Естетика, яка ідеально інкапсулює стриманий максималізм. Це стиль, який легко опанувати, коли ви озброєні шикарною сорочкою поло, твідовим блейзером і светрами. Хоча є іронія в тому, що стиль, який пропагує гіперіндивідуалізм та справжню еклектику, зараз настільки поширений.

Фурнітура

Schiaparelli весна-літо 2024
Schiaparelli весна-літо 2024

Защіпки, брошки та ланцюги — фурнітура повертається у 2024 році. Попри те що металеві деталі на одязі й аксесуарах минулих сезонів зазвичай були суворими та відверто промисловими, цьогоріч металеві прикраси стали більш декоративними та жіночними. Від культової пряжки Gucci до золотих шпильок Schiparelli — безпечно сказати, що в цьому році жодне вбрання не буде повним без невеликої прикраси.

Нова романтика

Louis Vuitton весна-літо 2024
Louis Vuitton весна-літо 2024

З популярністю курток-бомберів та об'ємних спідниць, мішкуватих блейзерів та кольорових колготок, смужок та рюш можемо без сумніву сказати, що легковажний панк і елегантний максималіст поєднуються в стилі "нова романтика".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.