До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Червоний і рожевий — наймодніше поєднання сезону осінь-зима 2021/22

Рожевий уже котрий сезон залишається в топі тенденцій. Поки у світло софітів по черзі виходить то стриманий мінімалізм 2000-х, то гламур 1990-х, рожевий total look має свіжий і ненудний вигляд — як у жіночому гардеробі, так і чоловічому. Поєднувати один з наймодніших кольорів найефектніше з пристрасним червоним. Vogue.ua зібрав найкращі рожево-червоні образи, представлені в колекціях осінь-зима 2021/2022.

Dries Van Noten
Burberry

Таке яскраве стилістичне комбо дає змогу міксувати всі відтінки рожевого з усіма відтінками червоного: цукерковий із червоним, фуксію — з винним. Крім цього, експериментувати можна і з текстурами: до вже рідного серцю трикотажного поло варто додати шовк або атлас, а до светра грубого в’язання — спідницю з необробленого деніму.

Реклама
Jil Sander
Miu Miu

Одним з найвірусніших образів осінньо-зимових колекцій стало вбрання, яке приміряла Кендалл Дженнер під час шоу Jacquemus: укорочена сорочка, мініатюрний топ- "шторка" і штани кльош кольору фуксії — яскрава й смілива альтернатива звичній бежево-коричневій гамі осіннього гардероба. Свою любов до кльошу й такого кольорового комбо показав і Раф Сімонс: світло-рожеві штани дизайнер радить римувати з екстраоб’ємним худі.

Jacquemus
Raf Simons

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.