До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Трикотажна сорочка — головна покупка цієї весни

Цієї весни масове божевілля на трикотаж продовжать сорочки: такі моделі стали неймовірно популярними завдяки Деніелу Лі, що показав яскраві варіанти з трикотажу у своїй круїзній колекції. Новий тренд швидко підхопили й інші бренди, а піднестися на вершину модного Олімпу сорочкам допомогли Instagram-інфлюенсери і streetstyle-зірки. Цей елемент гардероба за лічені миті заполонив стрічки всіх користувачів соціальних мереж, що не дивно, адже it-girls розгледіли й презентували всі переваги таких сорочок: практичність, універсальність і простоту в стилізації.

На своєму прикладі модниці засвідчують: трикотажна сорочка — найкраща інвестиція в гардероб у новому сезоні. Завдяки своїй невибагливості в пару до неї найкраще згодяться такі ж гітові одиниці, які вже здобули любов усіх шанувальників моди: для ефектного образу вибирайте джинси wide leg, як у Матильди Джерф і Брук Джастін, шкіряні штани, як у Люсі Вільямс, і великі моносережки, як у Джен Себаллос. Ефектним доповненням стане шкіряна сумка-багет на короткому ремінці, як в Емми Севіль.

Реклама

Варіацій сорочок — безліч. Актуальними будуть і моделі на ґудзиках, як в Бланки Міро, і з V-подібним викотом і коміром поло, як у Матильди Гелер, і виготовлені в техніці печворк, і навіть на змійці, яка дасть змогу регулювати ступінь її "відкритості". Особливий акцент — на колірному виконанні. Нового сезону радимо робити ставку на яскраві відтінки: цієї весни синій електрик, насичений смарагдовий або лавандовий будуть дуже доречними.

Vogue.ua зібрав найкращі трикотажні сорочки з останніх колекцій.

<b>Трикотажные рубашки предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.