До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Шкіряні сукні-бюстьє — головна осіння покупка

Сукні-бюст'є миготіли в колекціях сезону осінь-зима 2020/2021 неодноразово. Тепер цей білизняний тренд, який раніше призначався винятково для коктейльних вечірок, прочитується по-новому. У новому сезоні на зміну варіантам з атласу, жаккарда і мережива прийшли шкіряні сукні-бюстьє, що підкреслюють лінію декольте і оголюють плечі й ключиці. Завдяки спокусливій, чітко окресленій конструкції та утилітарному матеріалу, сукні-бюстьє можуть доповнити як повсякденний образ, так і стати парою для вечірнього заходу.

Valentino

Без сумніву, головною деталлю суконь-бюстьє є оформлення лінії декольте, яка завжди цікавила дизайнерів. Білизняний акцент у вигляді чашок і щільно затягнута талія формує жіночний і пікантний силует. У колекціях осінь-зима 2020/2021 бренди відійшли від зухвалих міні-суконь на користь елегантної довжини міді. Так, Valentino показали шкіряну чорну сукню з розкльошеною спідницею, Rochas запропонували варіант в карамельному відтінку А-силуету. Тим часом Saint Laurent зробили ставку на сексуальні сукні з латексу, що підкреслюють усі вигини жіночої фігури, а Alexander McQueen зізналися в любові шкіряній складно облаштованій сукні асиметричного крою.

Реклама
Rochas
Saint Laurent
Alexander McQueen

Vogue.ua зібрав 10 шкіряних суконь-бюстьє, які можна придбати вже зараз.

<b>платья-бюстье кожа предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.