До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як носити сексуальні топи-бра цього літа

У новому сезоні весна-літо 2020 білизняний стиль знову повернувся на модні подіуми. Дизайнери одноголосно вподобали чуттєві й сексуальні бралети, роблячи акцент на лінії декольте. Якщо минулого сезону бренди робили ставку на вкорочені топи спортивного крою, то нині в тренді спокусливі моделі, подібні до спідньої білизни.

Jacquemus

Настали ті часи, коли дівчата можуть одягати топи-бра не тільки в межах своєї квартири, але й комбінувати їх з іншими елементами гардероба в повсякденному дрес-коді, не думаючи про те, що їх засудять за це. На нас чекає літо безкомпромісної сексуальності, де кожен з дизайнерів бачить її по-своєму. Так, Симон Порт Жакм’юс показав доступну для всіх комбінацію речей — брючний костюм розслабленого крою й мікробра з трикотажу — саме в такому образі Белла Хадід позувала днями для знімання через FaceTime.

Реклама
Giambattista Valli
Dolce & Gabbana

Італійський дизайнер Джамбаттіста Валлі запропонував цього літа вдягати вишукані бра, виготовлені технікою хитросплетення, а творчий дует Доменіко Дольче й Стефано Габбана оспівали спокусливі леопардові топи в парі з високими шортами в стилі сафарі. Тим часом Loewe показали сміливі напівпрозорі "трикутники", а Khaite продовжили заданий торік вектор з бралетами — тепер бренд пропонує вдягати трикотажний бра в парі з такими ж шортами й сорочкою.


Khaite
Loewe

Дівчатам, не готовим до таких сміливих експериментів, дизайнери пропонують одягати топи-бра під сукні, виготовлені із сітки, шовку, тафти або мережива. Як саме це краще стилізувати показують Christian Dior і Fendi.

Christian Dior
Fendi

Наймодніші бра сезону весна-літо 2020 дивіться в нашій галереї.

<b>топы бра</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.