До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Костюм із шортами-бермудами — головна покупка сезону

Завершилися великодні свята й треба повертатися в робочий режим. Щоб легше було впоратися з тайм-менеджментом у період віддаленої роботи, Vogue.ua пропонує надіти модний брючний костюм, який у сезоні весна-літо 2020 складається з жакета й шортів-бермудів. У центрі уваги строгі брючні двійки, розслаблені пари вихідного дня, ошатні костюми з атласної тканини й варіанти, прикрашені картатим принтом, які після карантину заполонять вулиці головних столиць моди.

Givenchy
Офісні

Тренд на шорти-бермуди повернувся на модні подіуми у 2019 році, а в цьому сезоні й далі набирає обертів. Дизайнери з легкістю вкорочують штани до рівня колін, у такий спосіб полегшуючи формальний дрес-код. Для ділових зустрічей Givenchy запропонували лаконічну синю "двійку", а Max Mara представили новий дизайн культової "трійки".

Реклама
Givenchy
Max Mara
Ширше крок

Асексуальні й утилітарні бермуди, які більше асоціюються із чоловічим гардеробом, можуть мати елегантний і невимушений вигляд, підкреслюючи тендітність жіночої фігури. Для цього варто робити ставку на широкі моделі в парі з маскулінними жакетами й напівпрозорими блузами. Наші лідери представлені у Valentino і Stella McCartney.

Valentino
Stella McCartney
Ошатні

Костюми із шортами-бермудами актуальні й для вечірнього дрес-коду. Так, замість ошатної сукні в сезоні весна-літо 2020 Chloe вподобали смокінг з укороченими штанами, а Givenchy оспівали атласний ансамбль у смарагдовому відтінку.

Chloe
Givenchy
Карта

Щойно закінчиться карантин, костюми з подовженими шортами стануть найбажанішим елементом streetstyle-образів на вулицях Мілана, Парижа, Лондона і Нью-Йорка. А все тому, що їх одноголосно представили у своїх колекціях десятки модних домів. Навіть Chanel не втрималися й показали кілька варіантів елегантних і жіночних костюмів із шортами-бермудами з фірмового твіду.

Elie Tahari
Chanel
Для вік-енду

Не варто недооцінювати практичність й універсальність костюмів з бермудами. У них можна провести сімейні вихідні за містом, почитати книгу в затишному гамаку на задньому дворі будинку, прогулятися із собакою парком або зняти кілька трендових відео для Tik Tok. Головне вибрати розслаблений крій, як у колекції Tibi, або лляний матеріал за прикладом Rejina Pyo.

Rejina Pyo
Tibi

Vogue.ua зібрав наймодніші брючні костюми з подовженими шортами, які можна придбати онлайн вже зараз.

<b>костюмы с бермудами предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.