До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як носити леопардовий принт цього сезону

Леопардовий принт упродовж десятиліть пережив різні етапи. У 1950-х і 1960-х він вважався найбажанішим серед знаменитостей. Пальто з хижим забарвленням носили відомі актриси та аристократки, серед яких Жаклін Кеннеді, Елізабет Тейлор, Мерилін Монро та навіть королева Єлизавета II. Тим часом у 2000-х леопард став символом несмаку та різко зник із колекцій дизайнерів. У 2023 році популярність цього суперечливого принту знову зросла, багато в чому завдяки дизайнерам. Ми бачили хижий орнамент у колекціях Saint Laurent, Dolce & Gabbana, Gucci та Roberto Cavalli. Не змогли відмовитися від леопардового принту і мінімалістські бренди, як-от Jil Sander та Raey, що підхопили анімалістичну тенденцію.

Реклама

Леопардовий принт завжди не давав спокою дизайнерам, і цього сезону весна-літо 2023 ми можемо сміливо заявити, що хижак повертається в гру. Модниці з усіх куточків світу швидко підхопили цю тенденцію, пропонуючи свої варіанти його стилізації. Найсміливіші дівчата вибирають образи, повністю всіяні леопардовими цятками, тоді як прихильники мінімалізму додають лише ефектні анімалістичні акценти — аксесуари чи взуття. Плямисті жакети, спідниці або штани добре виглядатимуть у парі з денімом, шкірою та напівпрозорими тканинами. Про це свідчать образи streetstyle-активісток, які охоче носять речі з цим сміливим візерунком. Як стилізувати леопардовий принт у новому сезоні, дивіться у нашій галереї.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.