До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гід наймоднішими чорними босоніжками весна-літо 2023

Чорні босоніжки — найпрактичніше і найелегантніше весняно-літнє взуття, яке легко впишеться в будь-який гардероб. Цього сезону в тренді пари на високому, середньому та низькому підборах, варіанти з витонченими ремінцями, універсальні босоніжки на танкетці, вʼєтнамки на підборах, моделі в стилі 1990-х років, класичні мінімалістичні босоніжки або варіанти з коштовним декором. Вам просто потрібно вибрати правильну модель, що відповідає вашому стилю, яка дозволить скласти десятки стильних образів. Ми зібрали для вас гід наймоднішими чорними босоніжками сезону весна-літо 2023.

Вʼєтнамки на підборах

В’єтнамки — це не тільки найпопулярніше взуття пляжного сезону, але і модна модель для міського гардероба. Цього сезону вибирайте лаконічні чорні моделі, прикрашені стійкими геометричними підборами або акуратними kitten-heels. Носіть їх як із широкими штанами і розслабленою сорочкою чоловічого крою та кроп-топами, так і з трикотажними сукнями, надихнувшись прикладом моделі Алессандри Амбросіо.

Реклама

Босоніжки на танкетці

Босоніжки на танкетці, які довгий час були відсутні на модних подіумах, цього сезону весна-літо 2023 стали найбажанішим взуттям серед streetstyle-зірок. Вибирайте моделі на фігурній танкетці, пари зі святкової рафії або моделі з ажурним плетінням. Босоніжки на танкетці додадуть кілька бажаних сантиметрів до зросту, залишаючись при цьому вельми зручним взуттям на щодень.

Босоніжки з тонкими перемичками

Цього сезону спостерігається повернення культових босоніжок з тонкими ремінцями, які носила Керрі Бредшоу в серіалі "Секс і місто". Мінімалістичні босоніжки з ледь помітними перетинками, які нагадують нитки, виглядають вишукано і стильно на нозі. Подивіться, як їх стилізує КендаллДженнер в повсякденному гардеробі.

Чорні босоніжки на плоскій підошві

Зручні чорні босоніжки на плоскій підошві — ідеальний супутник для повсякденного літнього гардероба. Придивіться до пар зі спортивними ремінцями, рибальських сандалів, біркенштоків, які обожнюють усі streetstyle-зірки, або практичних чорних слайдерів. Комбінуйте босоніжки на плоскій підошві з брючними костюмами, джинсовими спідницями і блузами та лляними сукнями.

Босоніжки з декором

Пари на високих підборах з ефектним декором можна носити вдень із total-денім-образами, а ввечері доповнювати сукні на одне плече, коктейльнімінісукні чи slip-dresses з мереживною обробкою. Романтичні банти, скульптурні підбори, дорогоцінне каміння — ось головні декоративні елементи, які можна зустріти серед модних образів цього сезону. Завдяки босоніжкам із гламурним декором навіть простий образ стане особливим.

Босоніжки на платформі

Екстремальні босоніжки на високих підборах і карколомній платформі — взуття для тих, хто хоче пограти з висотою. У цьому випадку тканий ремінець навколо щиколотки обов'язковий, адже він буде міцно фіксувати взуття на вашій нозі. Але якщо ви шукаєте пару тільки для вечірнього виходу і не плануєте багато рухатися — робіть ставку на декоративний ремінець з дорогоцінним камінням.

Босоніжки у стилі 1990-х років

Мюлі, слайдери та босоніжки, натхнені 1990-ми роками, — ідеальний варіант для розслабленого міського образу. Вам просто потрібно вибрати або плоску версію, або модель зі зручною танкеткою. Вони підходять під усе.

Босоніжки на стійких підборах

Нарешті: модний компроміс, що передбачає актуальне взуття на зручних підборах, в яких можна не лише провести цілий день, а й піднятися на декілька необхідних сантиметрів. Це саме той момент, коли середній каблук — гарантія вашого комфорту і стилю. Спробуйте варіант із плетеною стрічкою або модні моделі з косами і бантом з фатину, який прикрашає щиколотку.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.