До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Босоніжки на танкетці — модний тренд сезону весна-літо 2023

Босоніжки на танкетці, які колись викликали модні розбіжності, цього сезону всена-літо 2023 повернулися у колекції брендів і стали кращими, ніж будь-коли. На відміну від незграбних танкеток минулих сезонів, сучасне весняно-літнє взуття, безперечно, має свіжий вигляд — від мінімалістичних пар St. Agni і Khaite до варіантів з фігурною танкеткою Fendi і Alexander McQueen. Streetstyle-зірки є також шанувальницями взуття на танкетці цього сезону. Під час останнього Тижня моди у Нью-Йорку кілька модниць можна було побачити у туфлях на прозорій танкетці Amina Muaddi та навіть у босоніжках Tory Burch.

Реклама

Сезон босоніжок (майже) у самому розпалі, і пари на танкетці претендують стати найуніверсальнішим взуттям. Вони не такі високі, як моделі на звичайних підборах, пропонуючи кілька бажаних сантиметрів до зростання, залишаючись при цьому дуже зручними — практичніший варіант для тих, хто багато ходить містом. Варто додати, що босоніжки на танкетці зараз є головним конкурентом туфель на низьких підборах, доводячи, що цього сезону що менший підбор, то краще.

Tory Burch
Tory Burch

Missoni
Missoni

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Злегка відхиляючись від пробкової танкетки ранніх нульових років, сучасні літні туфлі на танкетці представлені в різних стилях — від м'якої замші і святкової рафії до яскравої шкіри. Звичайно, пробкові варіанти ще можна знайти, зокрема, в колекції Stuart Weitzman. Текстурні варіанти, наче зплетені гачком або з ажурного плетіння можна знайти у Veronica Beard, а джинсові пари — у Chloé, які додають "родзинки" до простого гардеробу. Наприклад, вони з легкістю роблять просту білу футболку або сукню-комбінацію набагато ефектнішими. Босоніжки з ефектом металік Bottega Veneta неймовірно модні, а туфлі на танкетці Vince — сучасна класика. Більше трендових босоніжок на танкетці дивіться у нашій добірці.

<b>AQUAZZURA</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.