До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Червоні туфлі і босоніжки в колекціях весна-літо 2023

Червоний — один із наймодніших кольорів сезону весна-літо 2023 року. Від яскраво-полум'яного до насиченого і глибокого Viva Magenta (який був названий головним відтінком 2023 року за версією Інституту кольору Pantone) — червоний заполонив колекції дизайнерів. Їхня любов до цього владного та провокаційного кольору поширилася не лише на довгі сукні, сексуальні спідниці, ефектні пальта та ділові брючні костюми, але й на червоні туфлі та босоніжки, від яких буде складно відмовитися. Елегантні гостроносі човники, практичні варіанти на танкетках, жіночні босоніжки з тонкими ремінцями та моделі на стійких підборах — ось наші головні фаворити у весняних колекціях.

Valentino
Valentino

Реклама

Червоний відтінок, разом із бежевим і чорним, належить до класичної палітри. Однак у порівнянні з нейтральним нюдовим та універсальним чорним він викликає набагато більше емоцій. Червоні туфлі та босоніжки — особливий вид насолоди. Нехай вони не настільки універсальні в повсякденних образах, зате в них можна відчути себе по-справжньому сексуальною. Цієї весни беріть на замітку гостроносі човники Valentino, які бренд радить носити з колготками в тон взуття. Детальніше про цей тренд читайте тут. Тим часом у колекції Blumarine ви знайдете туфлі з прихованою платформою і тонким підбором у стилі нульових, а у Loewe — об'ємні "дуті" червоні туфлі, які є гарячим трендом цього сезону.

Ferragamo
Ferragamo

Loewe
Loewe

Blumarine
Blumarine

Рік у рік дизайнери представляють червоне взуття у своїх колекціях, і цей сезон не став винятком. Крім найпривабливіших туфель бренди продемонстрували елегантні босоніжки у відтінках кохання. Carolina Herrera зробили ставку на витончену пару з двома тонкими ремінцями, Ferragamo показали босоніжки з Т-подібним ремінцем та фігурним каблуком, а Stella McCartney — модель на широкій підошві з довгим носком та зав'язками навколо щиколоток.

Carolina Herrera
Carolina Herrera

Tory Burch
Tory Burch

Stella McCartney
Stella McCartney

Moschino
Moschino

Robert Wun
Robert Wun

Vogue.ua зібрав наймодніші червоні туфлі і босоніжки цієї весни — від моделей на низьких підборах з відкритою пʼятою до елегантних гостроносих човників.

<b>Prada</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.