До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші весняні жакети

Жакети — універсальний елемент гардероба, який люблять як представниці ділового стилю, так і дівчата, які віддають перевагу утилітарнішим і спортивним образам. Крім того, не можна недооцінити впливу пандемії на модні переваги дівчат. Нині жакети є тим елементом гардероба, навколо якого обігрується все весняне вбрання, адже їх можна вдягнути як з базовими джинсами й строгими штанами, так і з легкими спідницями й романтичними сукнями. Пропонуємо розглянути наймодніші жакети сезону весна-літо 2021 і взяти кілька ідей собі на замітку.

Boss
Розслаблені форми

Тренд на розслаблені форми у 2021 році простежується в колекціях багатьох брендів. Дизайнери відходять від строгих і чітко вивірених силуетів на користь невимушених і вільних фасонів, у яких можна комфортно провести цілий день. Передусім ця тенденція стосується жакетів як базового елементу гардероба, який модниці найчастіше використовують у повсякденному житті. Цієї весни найактуальніші фасони жакетів пропонуємо шукати в колекціях Sportmax, Acne Studios, Max Mara і Jason Wu.

Реклама
Sportmax
Acne Studios
Jason Wu
Вкорочені

Цієї весни носіть жакети до талії: вони не тільки візуально додадуть кілька сантиметрів зросту, а й вирізнятимуться на тлі всіх інших фасонів. Укорочені моделі жакетів уже кілька сезонів поспіль пробиваються в гардероби модниць, проте саме цієї весни дизайнери особливо наполягають на цій довжині. Якщо ви ще не встигли придбати собі вкорочений жакет, варто спробувати приміряти твідовий варіант Celine, який легко впишеться в повсякденний гардероб. Наприклад, ви можете носити його з джинсовою мініспідницею, худі й кросівками. Тим часом у колекціях Stella McCartney і Saint Laurent представлені моделі строго крою з костюмної тканини.

Celine
Stella McCartney
Saint Laurent
Оверсайз

Маскулінні жакети як і раніше в тренді цієї весни. Versace показали синій піджак чоловічого крою в строгу смужку — саме такі моделі носила Сінді Кроуфорд у 1990-х. Valentino освідчилися в любові білому двобортному жакету, який дизайнер пропонує поєднувати з напівпрозорою блузою й широкими джинсами, а Jacquemus продемонстрували варіант з перфорацією як серця. Якщо ви поки не готові купувати нову модель, можете вирушити на пошуки актуального піджака в гардероб до бойфренда. Гарантуємо, там точно знайдеться відповідний варіант на весну.

Versace
Valentino
Jacquemus
Із заходом

Шанувальниці приталених силуетів нового сезону весна-літо 2021 тішитимуться жакетам із заходом. Замість того, щоб приталювати однобортні жакети, дизайнери застосували новий стилістичний прийом і показали жакети, які можна обмотати навколо талії. Деякі з них можна зафіксувати кнопками на рівні талії, а деякі — за допомогою ременя. Найбажаніші моделі показали Louis Vuitton, Sportmax і Off-White.

Louis Vuitton
Sportmax
Off-White
Яскраві відтінки

З приходом тепла особливо хочеться яскравих відтінків і соковитих принтів, і дизайнери дають нам таку можливість. Цієї весни вибирайте жакет із заходом насиченого трав’янистого кольору бренду Versace, неоновий блейзер з піднятими плечима Balmain і яскраво-синій жакет розслабленого крою Jason Wu.

Versace
Balmain
Jason Wu

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.