До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 4 прості та стильні способи носити білі штани цієї весни

Коли приходить весна, настає час шукати просте та ошатне вбрання, яке вирішить вічне питання "що мені одягнути". І якщо є елемент одягу, який рік за роком тріумфує над іншими, то це, без сумніву, білі штани. Вони такі ж універсальні, як класичні сині джинси, — з ними легко створити образи, що завжди "працюють". Vogue.ua зібрав 4 простих та стильних приклади, в основі яких — улюблені багатьма білі штани.

Зі світшотом і кедами

Цього року світшоти переживають свій момент слави. Причина? З одного боку, це та річ, яка ідеально втілює новий тренд на комфорт і може стати головною зіркою ідеального розслабленого образу. З іншого, світшоти позиціонують себе як одну із найважливіших тенденцій останніх років. Французька модниця Анн Лор Ме вирішила поєднати білі штани прямого крою (один із найпопулярніших силуетів року) зі світшотом, кросівками Converse та трохи завеликим блейзером. Зручний та трендовий образ готовий.

Реклама

З блейзером і черевиками

Жакет (чи блейзер) — ще один із ключових предметів весни. Це і не дивно, адже він має характеристики, які роблять його обовʼязковою частиною гардероба: позачасовість, універсальність, зручність та адаптивність. Отже, ще один швидкий і простий спосіб поєднати білі штани та отримати крутий вигляд, але з більш витонченим відтінком, — це додати жакет (чорний або принтований) і пару ботильйонів. Універсальне комбо, здатне однаково добре адаптуватися як до робочого дня, так і до неформального сценарію.

З тренчем

Бежевий тренч є синонімом весни, і це постійна ставка багатьох модниць, що підтверджує: його поєднання з білими штанами створює елегантний образ. Щоб зробити його більш витонченим, візьміть білі розкльошені джинси і додайте жіночні аксесуари, як-от ботильйони на високих підборах і сумку-багет. А для більш повсякденного образу зробіть вибір на користь кросівок.

З сорочкою оверсайз

Обʼємні сорочки ідеально поєднуються з улюбленими білими штанами, моментально створюючи легкий і стильний образ. До пари вибирайте босоніжки на підборах або лофери.

Текст: Mayte Salido

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.