До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як тато: dad fit — наймодніші штани цього сезону

Комфорт і dad fit. Широкі брюки-палаццо, wide leg і кльош вже отримали свої призові місця на модному п'єдесталі, але цієї весни вони поступляться місцем силуету, який завоював беззастережну любов усіх Instagram-інфклюенсерів і streetstyle-зірок.

Головною особливістю фасону можна назвати його навмисну ​​мішкуватість: навмисно гіпертрофовані, ніби запозичені з татового гардероба штани найефектнішій вигляд матимуть з тонким паском, як у Джозефін Ханнінг Йенсен, або поясом-шнурком, міцно затягнутим на талії, щоб лаконічно підкреслити крихкість його власниці.

Реклама

Натхнення для стилізації можна черпати в Instagram-акаунтах модниць з усього світу: до прикладу, Мері Джейн рекомендує доповнити штани dad fit корсетом, а Діна Дюка і Марі фон Беренс радять поєднувати трикотажні топи та кардигани пастельних тонів. Найкращою взуттєвою партією стануть dad sneakers — вінтажні моделі кросівок, про які ми розповідали раніше і які знову опинилися на піку трендів поточного сезону.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.