До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чорно-білі топи – модний тренд цього літа

Мікс чорного і білого відтінків – позасезонна класика. Ця кольорова гама вам ніколи не набридне і завжди буде мати актуальний вигляд. Цього сезону найбажанішою річчю в гардеробі streetstyle-зірок стали саме чорні і білі топи з контрастною окантовкою, натхненні естетикою Chanel. Ці базові майки є базовим елементом гардеробу, адже їх легко міксувати з будь-якими речами в повсякденному стилі. Модниці комбінують контрастні топи з штанами вільного крою, міксують з лляними костюмами, поєднують з мініспідницями зі складками і елегантними шовковими моделями, а також носять у парі з денімом.

Якщо вам подобаються класичні кольори і ви вагаєтесь між тим який топ обрати, то найкращим рішенням стане варіант, який поєднує два відтінки. Ви можете носити його на роботу, зустріч з друзями чи романтичне побачення. До того ж за допомогою цих ахроматичних кольорів можна легко скоригувати фігуру. Наприклад, якщо ви поєднаєте чорний топ з низом такого ж кольору, то візуально ваша фігура буде виглядати стрункішою, а якщо виберете білий топ до цього ж самого низу, то буде можливість підкреслити лінію талії. Streetstye-інфлюєнсерам відомий цей трюк і вони часто використовують його у складанні своїх образів. Також замість повсякденних трикотажних топів, дівчата одягають ліфи від купальників у чорно-білій кольоровій гаммі і носять їх на відпочинку з курортною капсулою.

Реклама

Знайти модний чорно-білий топ, натхненний естетикою old money, цього сезону можна в колекціях український брендів. Зверніть увагу на майки із широким кантом в рубчик в колекціях COOSH і One by One. Тим часом, Lola Bra запропонували cуцільний купальник з відкритою спиною і довгими лямками, який можна носити як на пляжі, так й у місті як боді в парі з джинсовими шортами і сандаліями.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.