До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чорно-білі сукні в колекціях весна-літо 2023

Коли йдеться про позасезонні поєднання кольорів, немає вдалішого міксу, ніж чорний з білим. Ця елегантна класична гама вам ніколи не набридне і завжди буде мати актуальний вигляд. У цьому сезоні весна-літо 2023 пропонуємо вибирати чорно-білі сукні — від варіантів у контрастну смужку чи грайливий гороховий принт до романтичних моделей з чорно-білим декором у вигляді бантів, мережива чи витонченої тасьми.

Chanel
Chanel

Реклама

Коко Шанель була однією з перших модниць, яка почала показувати на власному прикладі, як носити чорно-білі речі у повсякденному житті. Ба більше, за допомогою своїх колекцій дизайнерка змінила ставлення суспільства до жіночого гардероба. Вона запропонувала жінкам маленьку чорну сукню, додавши до неї елегантні нитки білих перлів, показала чорно-білі твідові костюми, морський тільник у парі з широкими штанами, пошитими в чоловічому стилі, а також двоколірне взуття. Не кожну з новацій Шанель суспільство сприйняло радо, проте з часом її винаходи стали обов'язковими елементами базового гардероба. Сьогодні в колекціях Chanel чорно-біла гама традиційно займає головну позицію. Пропонуємо придивитися до делікатного максіплаття з тонкого мережива в парі з культовими чорно-білими балетками.

Loewe
Loewe

Proenza Schouler
Proenza Schouler

Michael Kors Collection
Michael Kors Collection

Сувора на перший погляд кольорова гама, яка в багатьох асоціюється зі шкільними часами, може бути сексуальною і романтичною залежно від фасону виробу. В колекції Loewe ви знайдете вишукану білу сукню з розрізами на талії та широким чорним бантом спереду, у Proenza Schouler — лаконічну білу мінісукню з єпископськими рукавами та чорним оздобленням, а у Michael Kors Collection — невагоме флористичне вбрання з напівпрозорої тканини. Також за допомогою монохрому можна корегувати недоліки та підкреслювати переваги фігури. Вдало підібрана чорно-біла сукня здатна зробити справжню магію і прикрасити будь-яку дівчину. Шукайте стильні чорно-білі вбрання в колекціях Carolina Herrera, Bottega Veneta, Nensi Dojaka та Victoria Beckham.

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Carolina Herrera
Carolina Herrera

Nensi Dojaka
Nensi Dojaka

Molly Goddard
Molly Goddard

Victoria Beckham
Victoria Beckham

Mara Hoffman
Mara Hoffman

Philosophy di Lorenzo Serafini
Philosophy di Lorenzo Serafini

Vogue.ua зібрав найкращі чорно-білі сукні, які можна купити просто зараз.

<b>MIU MIU</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.