До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 наймодніших формул цієї осені на щодень

Вересень завжди вважається місяцем, коли потрібно оновлювати свій гардероб — купувати чи то нове пальто, чи пару чоботів. І цього сезону це відчуття нікуди не зникає. Замість непрактичних туфель на високих підборах або вечірніх суконь, які будуть висіти у вашому гардеробі і чекати той самий день, колекції осінь-зима 2023/2024 змусили нас жадати одягу, якому не потрібен особливий привід. Ми зібрали для вас 6 наймодніших формул цієї осені, які можна носити щодня.

Miu Miu
Miu Miu

Реклама

Легінси + худі

Мікс легінсів та толстовок — не тільки комфортна і тепла осіння формула, а ще й модне поєднання, яке обожнюють streetstyle-зірки, зокрема Гейлі Бібер. Вона неодноразово була помічена в обʼємних худі і трикотажних або шкіряних легінсах на вулицях Нью-Йорка і Лос-Анджелеса. Зауважити цей стилістичний прийом можна не тільки в гардеробах зірок, а і на модних подіумах сезону осінь-зима 2023/2024. Наприклад, Miu Miu показали затишні худі в парі з сірими легінсами, бушлатами або обʼємними пальтами відтінку camel.

Miu Miu
Miu Miu

Мішкуваті джинси + блейзер

Цей образ в колекції Gucci, який складається з мішкуватих джинсів, лоферів на масивній підошві та тренча маскулінного крою, відображає естетику тихої розкоші, яка є одним з головних трендів 2023 року. Ця формула є універсальним рішенням для ділового гардероба і водночас для повсякденних справ.

Gucci
Gucci

Біла майка + джинcи слоучі

В останніх колекціях Bottega Veneta акцентували увагу на джинсах і майках-алкоголічках, а в сезоні осінь-зима 2023/2024 це поєднання було по-новому обігране за допомогою срібних ефектних сережок, рожевої шкіряної сорочки, зав'язаної на стегнах, та великої плетеної сумки, яка є обов'язковою деталлю осіннього сезону.

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Шкіряна куртка + худі

Багатошаровість — модний стилістичний прийом, який з настанням холодів набагато легше інтегрувати у свій стиль. Цієї осені вибирайте шкіряну байкерську куртку вільного крою та теплий худі, щоб не замерзнути, коли температура буде опускатися нижче. Цю модну формулу чудово передали Courrèges в своїй новій колекції, навіть вклали у руки моделі iPhone, щоб показати не тільки актуальне поєднання речей, а й шалений ритм життя, в якому ми всі живемо.

Courreges
Courreges

Шкіряний бомбер + оксфордська сорочка

Lemaire — ще один модний бренд, який показав, як удосконалити тренд на зрозумілий одяг. Вони скомбінували шкіряний бомбер-авіатор з коричневими вовняними бермудами, шкіряними чоботами і синьою сорочкою на ґудзиках. Візьміть до уваги цей актуальний прийом.

Lemaire
Lemaire

Стьобане пальто + трикотажна сукня

Від Hermès можна було б очікувати вишуканого крою, однак у сезоні осінь-зима 2023/2024 паризький модний Дім представив колекцію, натхнену Лондоном — стьобане пальто у стилі британських монархів поєднувалось із шоколадно-коричневою трикотажною сукнею і сумкою через плече в тон. Цей образ точно би сподобався покійній королеві Єлизаветі.

Hermes
Hermes

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.