До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Стиль сафарі в колекціях весна-літо 2020

Стиль сафарі не новий для модного суспільства, навпаки, його коріння сягає глибоко в історію. Проте насправді популярним він став у 60-х роках завдяки Іву Сен-Лорану. Відтоді розслаблений стиль мандрівників з року в рік кочує просторами дизайнерських колекцій, набуваючи щоразу нових модифікацій. Цей сезон весна-літо 2020 не став винятком. Стиль сафарі залишив свій слід у колекціях Dolce & Gabbana, Alberta Ferretti, Stella Mccartney, Hermes, Max Mara і багатьох інших брендів.

Dolce & Gabbana

Спокійні природні відтінки, натуральні тканини, накладні кишені, шнурівка, коміри-стійки, погони, великі ґудзики — все це про головні ознаки стилю сафарі, завдяки яким він вирізняється своєю практичністю й універсальністю в літній сезон. Наприклад, у костюмі пісочного кольору із численними накладними кишенями Dolce & Gabbana можна вирушити не тільки шукати пригоди в африканських джунглях, а й створити модний міський образ, використовуючи помітні аксесуари.

Реклама
Stella Mccartney

Цього літа Stella Mccartney запропонували одягати білий брючний костюм, підперезаний на талії за допомогою мотузкового ременя, у парі з плетеними сандалями, Hermes показали утилітарний літній комбінезон у рудій колірній гамі, а Max Mara скомбінували елегантну класику з невимушеним стилем мандрівників.

Hermes

Max Mara

Vogue.ua зібрав 10 модних речей у стилі сафарі.

<b>сафари предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.