До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі мінімалістичні сукні сезону весна-літо 2021

Чисті лінії, простий крій, невибагливі принти й незначна кількість декору — все це про мінімалізм, стриманий і зрозумілий стиль, який щодня здобуває дедалі більшу армію послідовників. Він з’явився на модних радарах у 20-х роках XX століття, але й тепер транслює свої первинні ідеї: позбавити (або максимально обмежити) гардероб від пишного й вигадливого вбрання, натомість придбати лаконічні timeless моделі, які будуть у тренді завжди. Vogue.ua зібрав гід наймоднішими мінімалістичними сукнями сезону весна-літо 2021.

Bevza
Jil Sander
Proenza Schouler
Valentino

Замість використання декоративних елементів мінімалізм дає дизайнерам широку свободу в грі з тканинами й фасонами. Асиметричний крій виявився одним з найпопулярніших серед модних Домів. Свої версії представили BOSS, які зупинили вибір на глибокому смарагдовому відтінку. Alyx оспівали ніжно-блакитний, а Valentino зробили акцент на незвичному комірі сукні прямого крою. Такі мінімалістичні сукні гарні й тим, що не потребують пишного супроводу у вигляді великокаліберних сережок, кольє й браслетів — лаконічний силует і чисті лінії скажуть усе самі за себе.

Реклама
Missoni
Jacquemus

Колірна палітра майже повністю була зосереджена на м’яких і ніжних кольорах: молочному, кремовому, кавовому. Однак Saint Laurent зробили ставку на завжди доречний чорний: лаконічна мінісукня з довгими рукавами й на змійці стане в пригоді для офіційних зустрічей і заходів. Доповнювати мінімалістичні сукні дизайнери радять туфлями або сандалями в тон, однотонною сумкою та моносережкою.

Alyx
BOSS
Saint Laurent

Vogue.ua зібрав 10 найкращих мінімалістичних суконь, до яких варто придивитися вже тепер.

<b>минималистичные платья предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.