До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі тренчі від українських дизайнерів

Квітень — пора тренчів, які надійно захищають від ще прохолодних поривів вітру, але водночас у них абсолютно не жарко. Тренчі вже не один раз засвідчували свою універсальність, адже одна така якісна річ слугуватиме справді довго і її легко поєднувати абсолютно з усім гардеробом. Люблять тренчі й українські дизайнери, які щосезону представляють нові версії цього позачасового елемента. Ми вибрали найцікавіші моделі сезону, які стануть чудовою альтернативою класиці.

SAYYA
Bobkova

Український бренд Bobkova представив вишукану версію класичного тренча, у якому захочеться вирушити на театральну прем’єру або хоча б на гарну вечерю до улюбленого ресторану. У цій моделі Христина Бобкова поєднала лаконічний крій з небанальними деталями — дрібним плісуванням і м’яким поясом, затягненим через металеве кільце. Під час ходіння створюється враження, ніби з-під тренча грайливо визирає спідниця-плісе.

Реклама
The Body Wear

The Body Wear не стали відходити від класичних канонів, натомість поекспериментували з колірною гамою. Їхні тренчі не бояться вологи, добре тримають форму й не мнуться, мають правильну довжину й легко поєднуються з усім гардеробом, а крім звичного бежевого відтінку, бренд пропонує небесно-блакитний, хакі та сицилійського апельсина.

Burenina

За 15 років роботи дизайнерка Олена Буреніна неодноразово підтверджувала, що обожнює працювати зі складним кроєм. У колекції весна-літо 2021 вона представила тренч з рукавами-буфами, які мають вигляд одночасно архітектурний і трохи інфантильний. Ще один бонус такого крою — на їхньому тлі талія здається ще вужчою.

SAYYA

Засновницю SAYYA Любу Макаренко сміливо можна назвати однією з найжиттєрадісніших українських дизайнерів. Від сезону до сезону вона працює з яскравими й насиченими кольорами, які поліпшують настрій. Додати до власного гардероба радості можна із сонячно-жовтим тренчем з весняно-літньої колекції бренду. Макаренко зробила його в кращих традиціях моди 1960-х, але замість мінімоделі вибрала довжину до підлоги.

No Clip Yes Zip

Інфлюенсерка Маша Тимошенко, за якою в Instagram стежать майже 700 000 осіб, недавно заснувала власний бренд одягу No Clip Yes Zip. Його відмітна ознака — речі-трансформери, які можна носити кількома способами. Насолоджуватися цією весною дівчина пропонує у функціональному тренчі-конструкторі, що приваблює безліччю знімних і трансформованих елементів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.