До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як носити оксамит цього літа

Дедалі більша популярність оксамиту в останні сезони може бути зумовлена ​​декількома чинниками: тут і потяг до шикарного стилю, і пошук натхнення в темі бароко, і приємна повсюдна ностальгія за 90-ми, адже саме тоді Ів Сен-Лоран відродив цей надовго забутий королівський матеріал і вивів на подіуми моделей в оксамитових блейзерах. Ця тканина довго пробивала собі дорогу в гардероби модниць насамперед через вартість. Спочатку оксамит був доступний тільки вельможному панству, а на початку XX століття завдяки Полю Пуаре, а потім і Коко Шанель, королівська тканина стала надзвичайно популярною й оксамитову жилетку мріяла мати кожна модниця. Нині цей матеріал не тільки для вечірніх виходів або "особливої пригоди". Цього сезону дизайнери показали безліч варіантів стилізації оксамиту для повсякденних образів. Наприклад, актуальне поєднання з джинсовими бермудами, як у колекції Saint Laurent, з льоном, як на показі Prada, або атласом, як у Y / Project.

<b>Бархат шоу</b>
Бархат в коллекциях весна-лето 2020 фото

Реклама

Під час минулих світових Тижнів моди streetstyle-активістки продемонстрували велику любов до оксамиту й готовність до експериментів з ним. На вулицях майоріли і оксамитові сукні до підлоги насичених відтінків, і романтичні блузи зі спокусливим декольте, і комбінезони, прикрашені бантами й торочками, і оксамитові костюми й блейзери — вічна класика.

<b>Бархат стритстайл</b>
Одежда из бархата стрит стайл фото 2020

Vogue.ua зібрав 15 речей з оксамиту для денних і вечірніх образів.

<b>бархат предметка</b>
Вещи из бархата весна-лето 2020

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.