До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Атлас у колекціях весна-літо 2020

Струмливий атлас — один з улюблених матеріалів у подіумних колекціях поточного сезону. Якщо мереживо, декороване бантами, гороховий та анімалістичний принти пасуватимуть прихильницям складних й ексцентричних образів, то шанувальниці мінімалізму оцінять речі з атласу. Завдяки патетичному блиску він привертає до себе максимум уваги, не залишаючи модниць непоміченими.

Неделя моды в Милане, июнь 2019
Неделя моды в Милане, июнь 2019

Реклама

Неделя моды в Милане, июнь 2019
Неделя моды в Милане, июнь 2019

Сукні

У поточному сезоні дизайнери представили оригінальні колірні рішення — від нейтральних до яскравих і насичених відтінків: наприклад, соковитий апельсин у колекції Stella McCartney, океанічний синій у Sies Marjan або врочиста фуксія, як у колекції Marni.

<b>атлас платья</b>

Комбінезони

Гарною альтернативою стали струменясті комбінезони. Міді, максі, на тонких бретельках або з довгим рукавом — готове вечірнє вбрання, що легко конкурує із сукнями.

<b>атлас комбинезоны</b>

Топи й блузи

Топи в білизняному стилі й розслаблені блузи — елегантність і вишуканість в одному флаконі. Якщо ж за планом бізнес-зустріч, головним доповненням жіночого гардероба стане вільна атласна блуза із чоловічого плеча, як у колекції Nina Ricci.

<b>атлас топы</b>

Спідниці й штани

Літо — не літо без атласної спідниці. Бум довжини міді трапився давно й далі набирає популярності. Але на світових подіумах цього сезону дизайнери віддали перевагу небанальним формам. А головним їхнім конкурентом стали атласні штани — вільні й довгі.

<b>атлас юбки брюки</b>

Full look

Для прихильниць грати ва-банк модні Доми продемонстрували сміливу стилізацію — атласний total look. Такий образ підійде на всі випадки життя: грайливе поєднання атласного топа на бретельках і спідниці з глибоким вирізом, як у колекції Brandon Maxwell — для вечірніх заходів, брючний костюм, як в Y / Project — для офіційних виходів, або навіть розслаблений комбінезон, як у колекції Sacai — для прогулянок теплими вечорами.

<b>atlas full look</b>

Vogue.ua зібрав найактуальніші атласні речі з колекцій сезону весна-літо 2020.

<b>атлас предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.