До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

М’ятний — модний колір сезону весна-літо 2021

Слідом за яскравими сукнями життєрадісного помаранчевого кольору й лимонними жакетами, які заполонили Instagram-акаунти streetstyle-зірок, пропонуємо оновити гардероб цієї весни за допомогою освіжного м’ятного кольору. Відтінок, який одночасно межує із зеленим і блакитним, — один з найкращих кольорів у природі. М’ятний викликає асоціації як з морським узбережжям, так і з рослинним світом. Цей охолодний колір не тільки заспокоює в спекотну погоду, але і є одним з наймодніших кольорів 2021 року за версією Pantone.

Boss

Цього сезону весна-літо 2021 колекція Boss була присвячена монохромній пастелі. Слідом за серією образів небесно-блакитного кольору й бежевої гами на подіумі з’явилися сукні, брючні костюми, куртки і тренчі відтінку холодної м’яти. Sportmax вирішили врізноманітнити свою повсякденну колекцію ефектним вкрапленням у вигляді атласного двобортного жакета, який згодився б для найгучнішої літньої вечірки.

Реклама
Sportmax
Miu Miu

Попри те, що яскраво-зелений колір заправляє балом в Instagram-акаунтах модниць, кількість образів у пастельному м’ятному кольорі може легко конкурувати і навіть здобути першість у колекціях брендів. М’ятний — колір оновлення й перезавантаження, яке так потрібне після тривалого локдауну. Miu Miu з’єднали в одному образі відразу кілька речей у зелено-блакитній гамі — приглушено м’ятну сукню й аквамариновий велюровий бомбер. Тим часом Ami і Salvatore Ferragamo показали, як носити монохромні ділові ансамблі в популярному кольорі — обидва бренди подружили м’ятні образи з білим взуттям.

Ami
Salvatore Ferragamo

М’ятний — прекрасний вибір не тільки для повсякденного дрес-коду, а й для вечірніх заходів. У цьому можна переконатися, поглянувши на колекції Elie Saab і Reem Acra. Обидва бренди, що створюють елегантні й вишукані образи для червоних доріжок, зробили ставку на м’ятний колір. Рим Акра запропонувала дівчатам вибрати атласну мінісукню з великим бантом на талії, а Елі Сааб показав жіночну хвилясту сукню з ніжного шовку.

Reem Acra
Elie Saab

Vogue.ua. зібрав 15 образів м’ятного кольору — від джинсового топа Alberta Ferretti до вечірньої сукні Alexandre Vauthier.

<b>мятный предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.