До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Лимонний — головний відтінок цієї весни

Після затяжної зими і року в самоізоляції нестача сонячних променів відчувається особливо гостро. Заповнити це модниці пропонують за допомогою одного з головних відтінків нового сезону — лимонного, що нагадує водночас шматочок лимонного тарта і таке необхідне тепле сонце. Цей відтінок забарвив джемпери і джинси, сукні і топи, спідниці та куртки, але особливо він став домінувати в аксесуарах — сумки та взуття кольору лимона якнайкраще доповнять і пожвавлять весняний образ.

Радимо грати ва-банк і наслідувати приклад найсміливіших модниць, які одягаються в лимонний відтінок з ніг до голови. Допоможе в цьому шкіряний костюм зі спідницею, як у Мішель Дрісколл, або худі і чіноси, як у Каролін Далл. Якщо лимонний full look вибір занадто ризикований, пропонуємо вводити в образ одну або дві речі цього відтінку: до прикладу, об'ємний трикотажний джемпер, як у Бріттані Харві, або лонгслів з геометричними вирізами, як у Люсі Вільямс.

Реклама

Поєднувати кілька трендів в одному образі радить Леоні Ханне: для свого виходу it-girl вибрала лимонну асиметричну мідісукню з бахромою від Bottega Veneta. Діна Дюка ж зробила ставку на лляні брюки з високою посадкою, доповнивши їх трикотажним кроп-топом. Безпрограшним варіантом цієї весни стануть сумки кольору лимона: такі до свого гардеробу вже додали Емілі Сіндлев, Бланка Міро і Жозефіна Ханнінг Дженсен. Таким аксесуарам під силу стильно розставити акценти в будь-якому образі: буде то спортивне вбрання для сімейної прогулянки, чи лаконічна сукня для ділового бранча.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.