До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

4 способи носити кавовий відтінок цієї зими

Цього сезону дизайнери вирішили популяризувати унікальний і позачасовий відтінок, майже осінні обійми: це кавовий колір, відтінок коричневого з більш глибокими й інтенсивними нотами, який належить до теплих тонів хроматичного кола. Кавовий — це універсальний колір, який відіграє важливу роль у моді, оскільки є основою гардероба. Як чорний або білий колір, його можна впроваджувати в будь-які образи, зберігаючи при цьому вишуканість, тепло й індивідуальність. Від подіумних колекцій до вуличного стилю зірок, кавовий колір цієї зими є усюди. Ми зібрали 4 способи, як модно носити кавовий колір.

Total look

Цей класичний відтінок із сучасним настроєм, дуже елегантний і вишуканий, теплий і м’який, ідеально підходить для складання монохромних образів. Спробуйте пограти з різними відтінками кавового та використовуйте різні фактури, як робить Кʼяра Фераньї, міксуючи шкіряне пальто та тонку ребристу трикотажну мінісукню.

Реклама

Кʼяра Фераньї
Кʼяра Фераньї

Кавовий + чорний

Немає кращої гармонії, ніж та, що створюється між кавовим та чорним кольорами, які є ідеальним вираженням тихої розкоші. Кая Гербер пом’якшує монохромність чорного костюма за допомогою пальта кавового кольору, а Анна Вінтер вибирає коричневу масивну вовняну мінісукню з чорною шкіряною курткою з широкими лацканами.

Кайя Гербер
Кайя Гербер

Анна Вінтер
Анна Вінтер

Кавовий + бежевий

Кавовий і бежевий — ідеальне поєднання для більш мʼяких образів. Наприклад, Меган Фокс носить зухвалий костюм, який складається з короткого жакета та мінішортів кольору кави, у парі з бежевим тренчем, класичним верхнім одягом з позачасовою елегантністю.

Меган Фокс
Меган Фокс

Кавовий + білий

Як і відтінок екрю, білий ідеально поєднується з кавовим кольором. Різниця в тому, що білий, будучи холодним відтінком, має більш чіткий контраст з кавовим. Беріть приклад з Анни Вінтер, яка створює дуже вишукані образи, зокрема поєднання шуби зі штучного хутра зі шкіряними штанами кавового кольору та білою укороченою водолазкою.

Анна Вінтер
Анна Вінтер

За матеріалами: vogue.it

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.