До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бордовий тренч – наймодніша річ цього сезону

Найкраща альтернатива бежевому тренчу? Радимо розглянути модель трендового бордового кольору. Навесні тренч стає зірковим одягом, адже він має фантастичну здатність робити навіть найпростіші образи стильними. Vogue.uaзʼясував, з чим ефектно поєднувати бордовий тренч цього сезону.

Реклама

Тренчі можуть набувати різноманітних форм, адаптуватися до будь-яких сценаріїв і поєднуватися з усіма стилями. Саме тому цього сезону модниці віддають перевагу темно-бордовим моделям. Цей відтінок супроводжував нас узимку та має на меті закріпити за собою статус найбажанішого і цієї весни. Після того як він пофарбував колготки, сумки, взуття та светри, цей відтінок охопив і верхній одяг: від розкльошених до прямих і обʼємнихтренчів.

Найкращими супутниками такого тренча будуть речі бордового або чорного кольорів. Окрім цього, радимо римувати його і з нейтральними тонами, як-от бежевий або навіть білий.

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.