До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 головних трендів на Тижні моди в Парижі

Тиждень моди в Парижі завершився, і настав час розглянути, які речі ми будемо носити вже за пів року. У центрі уваги опинилися жакети та пальта з маскулінними плечима, одяг у відтінку baby pink, рваний трикотаж, напівпрозорі тканини та, що несподівано, відсутність штанів. Vogue.ua зібрав 5 головних трендів на Тижні моди в Парижі.

Saint Laurent
Saint Laurent

Реклама

Маскулінні плечі

Колекції на Тижні моди в Парижі свідчать про те, що тренд на маскулінність не збирається нас залишати. Balenciaga, як і раніше, зробили ставку на свої фірмові пальта з великими плечима, ніби позиченими у чоловічому гардеробі, Saint Laurent одягли моделей у костюми зі спідницями та жакетами з підплічниками в стилі 1980-х років, а Courrèges показали шкіряні куртки з похилими об'ємними плечима, що виглядало дуже цікаво.

Balenciaga
Balenciaga

Saint Laurent
Saint Laurent

Courreges
Courreges

Прозорість

Напівпрозорі фактури, через які можна побачити контур фігури, — гучний тренд 2023 року, до якого ми радимо придивитися. Сексуальна прозорість була присутня в колекції Miu Miu, де моделі демонстрували тонкі спідниці та сукні з шовку, від яких неможливо було відвести погляд. Victoria Beckham поєднували елегантну чорну сукню з напівпрозорої тканини із зухвалими колготками в сітку, а Stella McCartney показали сукні у будуарному стилі.

Miu Miu
Miu Miu

Victoria Beckham
Victoria Beckham

Stella McCartney
Stella McCartney

Baby pink

Наступна осінь, за версією дизайнерів, буде пофарбована делікатним рожевим відтінком, який ви можете носити соло або ж поєднувати з іншими кольорами — від пастельних до контрастних. У колекції Valentino ви знайдете ефектне пальто, всипане сотнями рожевих леліток, у Chanel — затишний трикотаж, а у Giambattista Valli — елегантну сукню у відтінку baby pink.

Valentino
Valentino

Chanel
Chanel

Giambattista Valli
Giambattista Valli

Без штанів

Можливо, вам здасться це дивним, але в 2023 році штани або спідниці не є обов'язковим елементом образу. У колекції Andreas Kronthaler for Vivienne Westwood ми бачили маскулінні жакети в парі з високою спідньою білизною з такої ж тканини, Dundas запропонували в'язані сети, що складаються з джемпера з візерунком Fair Isle і теплих трусиків, а Miu Miu додали до базових светрів ошатні труси замість штанів.

Miu Miu
Miu Miu

Andreas Kronthaler for Vivienne Westwood
Andreas Kronthaler for Vivienne Westwood

Dundas
Dundas

Дірявий трикотаж

Якщо цієї весни дизайнери пропонують вибирати спеціально зістарений денім, то восени на зміну ідеальним в'язаним виробам приходить трикотаж, який виглядає так, ніби йому багато років. Acne Studios запропонували рвані в'язані сети з квітковими бутонами, Off-White пофарбували зістарений трикотаж за принципом омбре, а Chloé запропонували сукні з дірками.

Acne Studios
Acne Studios

Off-White
Off-White

Chloe
Chloe

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.