До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 головних трендів на Тижні моди в Лондоні

Після Тижня моди у Нью-Йорку традиційно свої колекції презентують британські бренди. У новому сезоні осінь-зима 2023/2024 ми бачили образи з ефектними драматичними рукавами, багато червоних відтінків, прозорі тканини, елегантні спідничні та брючні костюми, а також вбрання, прикрашене квітковими принтами. Vogue.ua зібрав 5 головних тенденцій на Тижні моди в Лондоні.

Emilia Wickstead
Emilia Wickstead

Реклама

Прозорі тканини

Прозорі тканини — великий тренд 2023 року, який просто неможливо не помітити. Делікатний шовк і шифон, шарудлива органза, тонкий трикотаж і всілякі "голі" тканини прикрасили колекції дизайнерів на Тижні моди в Лондоні. Molly Goggrd представили свої фірмові романтичні прозорі сукні, 16 Arlington показали спокусливий футляр, а Nensi Dojaka – прозоре плаття із чорної сітки.

Molly Goddard
Molly Goddard

16Arlington
16Arlington

Nensi Dojaka
Nensi Dojaka

Червоний

Головним відтінком 2023 року, за версією Інституту кольору Pantone, став Viva Magenta (малиново-червоний відтінок з фіолетовим підтоном). Ця подія започаткувала нову хвилю популярності червоного кольору серед дизайнерів. Так, британські бренди наступної осені пропонують робити ставку на всі відтінки червоного — від червоногарячого до бордового. David Koma показали яскраво-червоний total-look, Christopher Kane зробили ставку на шкіряну зухвалу сукню, а Asai освідчилися в коханні трикотажному образу, виконаному в техніці печворк.

David Koma
David Koma

Christopher Kane
Christopher Kane

Asai
Asai

Квіти

Всі звикли до появи квіткових принтів навесні, але, погодьтеся, восени флористичні орнаменти грають навіть цікавіше. Так, троянди, лілії, гвоздики і ромашки розквітли на сукнях та пальтах у колекціях осінь-зима 2023/2024. Ми бачили драматичні сукні у Erdem, жіночні варіанти у Emilia Wickstead і витончені квіткові бутони у Christopher Kane.

Richard Quinn
Richard Quinn

Emilia Wickstead
Emilia Wickstead

Christopher Kane
Christopher Kane

В офіс

У новому осінньому сезоні на нас чекає тренд на діловий стиль. Силуетні спідничні костюми, строгі брючні двійки, поєднання елегантних сорочок та структурованих штанів – ось головні елементи гардероба для офісу. Натхнення шукайте у колекціях Eudon Choi, JW Anderson і Tove.

Eudon Choi
Eudon Choi

JW Anderson
JW Anderson

Tove
Tove

Драматичні рукави

Об'ємні драматичні рукави восени 2023 знову будуть на піку популярності, про це свідчать колекції брендів на лондонському Тижні моди. Завдяки таким брендам, як Erdem, Huishan Zhang та Roksanda, у вас буде вагома причина залишити своє пальто вдома, жваво розмахуючи руками.

Erdem
Erdem

Huisan Zhang
Huisan Zhang
'
Roksanda
Roksanda

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.