До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

25 червоних суконь для літньої вечірки

Сезон літніх вечірок на дахах багатоповерхівок, біля басейнів і на квітучих галявинах офіційно відкритий. Залишається вибрати відповідне вбрання, щоб не тільки почуватися впевнено і комфортно, але і сяяти на запланованій події. У центрі уваги – сукні різноманітних відтінків червоного: полум'яні і полуничні, рубінові і гранатові, малинові і вишневі.

Oscar de la Renta, весна-літо 2019

У новому літньому сезоні на зміну блискіткам, леліткам, сріблу і золоту, що вже набридли, прийшла класика: дизайнери показали ефектні сукні усіх відтінків червоної палітри. Valentino зробили ставку на плісировану сукню з широким шкіряним ременем на талії, яка легко потоваришує з ошатними сандаліями. Тим часом у Brandon Maxwell захопилися практичними сукнями-сорочками відтінку фієста, а Self-Portrait показали мереживну міні-сукню на запах, до якої на літньому фестивалі пасуватимуть босоніжки або кеди. А ось урочисті образи всіх відтінків червоного варто шукати у весняно-літній колекції Oscar de la Renta.

Реклама
Valentino, весна-літо 2019
Brandon Maxwell, весна-літо 2019
Self-Portrait, весна-літо 2019

Vogue.ua зібрав 25 найкращих червоних суконь для яскравих літніх вечірок.

<b>красные платья</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.