До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як дизайнери надихаються дарами моря в літніх колекціях

Морська тематика вже вкотре стала одним з головних джерел натхнення дизайнерів у літню пору. Морські мешканці підводного світу, рибальські сітки, різнокольорові корали, мармурове каміння і різноманітні черепашки, в яких народжуються перлини океану, прикрасили нові колекції брендів – від Chanel до Michael Kors.

Altuzarra весна-літо 2019
Плечі-черепашки

Цього сезону дизайнери знайшли новий спосіб висловити своє натхнення. Так, легкі шовкові сукні і повітряні блузи отримали спущені плісировані плечі, що нагадують поверхню морських черепашок. Найцікавіші моделі можна знайти в колекціях П'єрпаоло Піччоллі і Олів'є Рустена.

Реклама
Balmain весна-літо 2019
Valentino весна-літо 2019

<b>покатые плечи</b>

Плетені босоніжки

Тепер питання, що взяти на відпочинок до пари джинсовим шортам, невагомій блузі або струмливому шовковому вбранню вирішене. Якщо в босоніжках на товстих підборах Michael Kors можна сміливо проходити весь день і не відчути втоми, то плетену модель з черепашками Altuzarra краще приберегти для вечірнього виходу.

Michael Kors весна-літо 2019
Altuzarra весна-літо 2019

<b>морская обувь</b>

Морські прикраси

Ще один привід порадіти літньому теплу – різноманітні фантазійні прикраси на морську тематику, які стануть ідеальною парою білій сукні з батисту чи етнічній, що нарівні з шовковим брючним ансамблем. Etro пропонують не розмінюватися на дрібниці і вдягати все і відразу. Так, морські ланцюжки з кількох ниток і великі сережки у формі черепашок з легкістю потоваришують з квітковим літнім образом. Тим часом Missoni представили сукню, що нагадує рибальську сітку, яку вони вдало доповнили різними сережками-кільцями з мармуровим камінням і черепашками.

Etro весна-літо 2019
Missoni весна-літо 2019

<b>морские украшения</b>

Сумки

Знайшлося місце у нових колекціях і для сумок у формі черепашок. Chanel і Stella McCartney передбачили бажання модниць і представили універсальні сумки-черепашки, які матимуть ефектний вигляд не тільки на пляжі, але і у ролі вечірнього аксесуара на світському заході. Така сумка освіжить образ і додасть йому "родзинки".

Chanel весна-літо 2019
Stella McCartney весна-літо 2019

<b>морская сумка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.