До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші кольори сезону весна-літо 2019

Кожного сезону команда Інституту кольору Pantone складає звіт наймодніших колірних рішень. Цього разу серед весняно-літніх фаворитів: соковиті відтінки оранжевого, жовтого і червоного кольорів, трохи неяскравої зелені, а також ніжна троянда і насичений синій колір. Vogue.ua подивився, в колекціях яких дизайнерів шукати найактуальніші кольори сезону весна-літо 2019.

Dolce & Gabbana весна-літо 2019
Fiesta – Фієста

Фієста назва цього кольору говорить сама за себе, викликає влучні асоціації зі справжнім святом, енергією і пристрастю. За найкрасивішими вбраннями до Brandon Maxwell, Acne Studio і Elie Saab.

Реклама
Brandon Maxwell, Acne Studio, Elie Saab
Jester Red – Глибокий бордовий

Елегантний і глибокий відтінок Jester Red, який, зазвичай, дизайнери воліють використовувати восени у своїх колекціях, цього разу прикрасив весняно-літні образи. Так, Delpozo продемонстрували пальто вільного крою, Saint Laurent – оксамитовий жакет, а No.21 – сукні з лакованої шкіри цього кольору.

Saint Laurent, No.21, Delpozo
Turmeric – Куркума

Яскравий помаранчевий відтінок куркуми нагадує про літнє спекотне сонце і сицилійські апельсини. Це саме той колір, який має ефектний вигляд як на світлій, так на засмаглій шкірі. Дизайнери пропонують з першими променями сонця одягати монохромні образи кольору куркуми.

Fendi, Stella McCartney, Hermes
Living Coral – Живий корал

Living Coral можна сміливо носити цілий рік, адже крім того, що життєствердний відтінок оранжевого з золотистими півтонами потрапив у весняно-літню палітру, він ще й став головним кольором 2019 року за версією Pantone.

Brandon Maxwell, Marc Jacobs, MSGM
Pink Peacock – Рожевий павлін

Сміливий яскраво-рожевий відтінок підкорив уяву дизайнерів. Так, на подіумі з'явилися лаконічний комбінезон Brandon Maxwell, ефектний штанний костюм вільного крою Escada або театральна сукня No.21, прикрашена пір'ям марабу.

Brandon Maxwell, No.21, Escada
Pepper Stem – Стебло перцю

Неяскравий зеленувато-жовтий відтінок стебла перцю органічно вписується в весняну палітру, розбавляє яскраві червоні і помаранчеві відтінки. Як вшанування природи, дизайнери демонструють красу і глибину Pepper Steam на урочистому оксамиті і повсякденній бавовні.

Escada, Vivienne Hu, Acne Studio
Aspen Gold – Золота осика

Неможливо уявити літо без соковитих і яскравих відтінків. Так, у новому сезоні серед улюбленців дизайнерів – сонячно-жовтий відтінок Aspen Gold, який дуже скоро стане головним героєм стрітстайл-хронік.

Oscar de la Renta, Brandon Maxwell, Max Mara
Princess Blue – Синя принцеса

Додати свіжості і прохолоди в літній образ можна за допомогою королівського синього кольору, названого Princess Blue. Сукня від Dolce & Gabbana, Saint Laurent і Tadashi Shoji – тому підтвердження.

Dolce & Gabbana, Saint Laurent, Tadashi Shoji
Toffee – Тофі

Смачний карамельний відтінок ірисок, який навіює спогади про безтурботне дитинство. Рука так і тягнеться спробувати його хоч разок.

Max Mara, Ermanno Scervino, Fendi
Mango Mojito – Манговий мохіто

Відтінок стиглого манго з першого погляду дуже схожий на Aspen Gold, але якщо придивитися, стає помітно, що він на кілька тонів темніший і спокійніший від попереднього. Жовто-помаранчева палітра так і проситься у літній гардероб хоча б невеликим вкрапленням у вигляді вільної блузи Blumarine.

Blumarine, Carolina Herrera, Dundas
Terrarium Moss – Тераріумний мох

Шанувальникам стилю мілітарі безумовно припаде до смаку новий весняно-літній відтінок Terrarium Moss, що втілює природну красу листя і дерев.

Alberta Ferreti, Dsquared2, Max Mara
Sweet Lilac – Солодкий бузок

Цей чуттєвий неяскравий рожевий колір з підтоном бузку створений для ніжних і витончених натур. Найромантичніший і делікатний відтінок у весняно-літній палітрі Pantone просто зобов'язаний бути в гардеробі кожної модниці. Крім того, він ефектно підкреслить красу літньої засмаги.

Gabriela Hearst, Moschino, Delplozo

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.