До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 мінімалістичних образів сезону весна-літо 2023, які можна носити вже зараз

Попри те, що до літа ще далеко, з огляду на нинішню морозну температуру, vogue.ua зібрав 10 мінімалістичних must-have образів прийдешньої весни, які можна носити вже зараз.

Salvatore Ferragamo
Salvatore Ferragamo

Реклама

Valentino
Valentino

Джонатан Андерсон, дизайнер Loewe, прийдешнього сезону пропонує мінімалістичні вбрання в різних формах: від сорочки з перебільшеними пропорціями до штанів і худі з піксельними візерунками. Наддовгі рукави, упізнаваний тренд сезону весна-літо 2023, — концепція скромності. Збільшені пропорції також зʼявилися в колекції Louis Vuitton: вбрання різних кольорів і текстур об’єднують кардигани із широким шкіряним ременем. Поетичну нотку додають Acne Studios, зачаровуючи прихильників довгих рукавів і прихованих вирізів з легкої, але непрозорої тканини.

Acne Studios
Acne Studios

Loewe
Loewe

Louis Vuitton
Louis Vuitton

Botter
Botter

Уже знайомі, класичні мінімалістичні образи також наявні в лінійках сезону весна-літо 2023. Завдяки колекції, натхненій 1930-ми, Max Mara запрошує нас у середземноморське літо з бежевим льоном — одягом, що не потребує багатошаровості. Вечірні сукні Valentino поєднують мінімалізм і скромність, як цей кафтан, який, здається, був натхнений речами арабського світу. Колекція Saint Laurent підтверджує незаперечну складність між елегантністю й скромністю через 20 образів, які роблять ці поняття легкими. Шкіряні пальта зі збільшеними плечима, максісукні із шовкового трикотажу та силуети 1980-х — особливість весняно-літньої колекції Ентоні Ваккарелло.

Saint Laurent
Saint Laurent

Max Mara
Max Mara

Sacai же пропонують плавність і представляють контрастну багатошаровість через короткі спідниці, класичні сорочки й штани кльош. Монохромний костюм, який знаменує дебют Максиміліана Девіса у Ferragamo, варіант з асиметрією від Botter або модель Jacquemus, прикрашена натуральними волокнами рафії, — усі ці вбрання вшановують кодекси скромності в усій її легкості.

Sacai
Sacai

Jacquemus
Jacquemus

Текст: Yousra Zein

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.