До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Flattforms – найтрендовіше взуття прийдешньої весни

Немає жодного елемента в стилі Венздей Аддамс, про який ми б не згадали. Її темний гардероб, що знаходиться між естетикою коледжу і готикою, створює багато шуму в соціальних мережах, як і її макіяж. Художниці з костюмів Колін Етвуд, фахівчині з одягання персонажів всесвіту Тіма Бертона, вдалося зробити так, щоб кожен образ актриси Дженни Ортеги привернув увагу Інтернету, а її взуття було на першому місці.

Новий серіал Netflix допомагає передбачити одну з тенденцій, які ми так чи інакше побачимо на вулицях модних столиць наступного року. Дійсно, Венздей окреслює один із трендів сезону весна-літо 2023 зі своїм темним взуттям. Sunnei – бренд, який, певно, найбільше пасує до "коледжного" образу цієї антигероїні: своєрідні туфлі на шнурівці на пласкій платформі дизайнер поєднав зі шкарпетками, довгою спідницею в шотландку та футболкою. Paco Rabanne доводять цю ідею до крайності, створюючи взуття, яке нагадує черевики та туфлі початку 2000-х років. Концепція Xang Shia максимально стримана: черевики на шнурівці з гострим мисом підходять до будь-якого образу: від офісних костюмів до ніжних різнокольорових суконь. Versace грають ва-банк, пропонуючи знайомі балетки з високою пласкою платформою.

Реклама

Sunnei, весна-літо 2023
Sunnei, весна-літо 2023

Paco Rabanne, весна-літо 2023
Paco Rabanne, весна-літо 2023

Xang Shia, весна-літо 2023
Xang Shia, весна-літо 2023

Versace, весна-літо 2023
Versace, весна-літо 2023

Юнацьке бунтарство є тим духом, що зберігається в цьому типі взуття. У колекціях прийдешнього сезону такі аксесуари дуже різноманітні: від туфель на шнурках і фірмових платформах, до більш витончених брогів та лоферів.

Текст: Nuria Luis

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.