До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 5 способів носити сріблясту спідницю цього сезону

Металеві відтінки мають усі шанси стати головними героями монохромних образів модниць. Універсальність цих кольорів полягає в їхній здатності легко та просто поєднуватися з нейтральними тонами. Тож не дивно, що срібляста спідниця — новий вірусний одяг, який стане базовим у сезоні осінь-зима 2023/2024. Довгі, міді або міні, з лелітками, з атласу, плісировані або навіть з деніму — варіантів так багато, що точно знайдеться срібляста спідниця на будь-який стиль і смак. Для тих, кому все ще важко поєднувати металізований одяг у щоденних образах, а не лише для особливих подій, Vogue.ua дослідив 5 способів опанувати цю тенденцію.

З принтованою футболкою

Реклама

Футболки, незалежно від їхнього крою чи фасону, є основною частиною капсульного гардероба. Цього сезону варто відмовитися від нудних базових позицій і віддати перевагу моделям, прикрашеним різноманітними принтами. Знайти таку можна в першій колекції мерчу Vogue.ua та українських дизайнерів.

Футболка Vogue UA x Masha Popova

Із сірим кольором

Срібляста спідниця відіграє роль головного елемента в стриманому образі, складеному в нейтральних тонах. Вам знадобиться лише светр або базова футболка сірого кольору, які полегшать наряд. Додайте також протисонцеві окуляри в обʼємній оправі.

Зі смугастою сорочкою

Це дуже зручний образ — і водночас дуже витончений. Він ідеально пасує на щодень і пропонує багато можливостей. Найсміливіший варіант — додати смугасту сорочку будь-якого відтінку, але якщо ви тяжієте до класики, вибирайте білу та зав’яжіть її, створивши укорочений топ у стилі Емілі Ратаковскі.

Срібний total look

Різноманітні комплекти — ідеальна осіння уніформа. Крім того, це найпростіший спосіб одягнутися, коли часу обмаль. Робіть ставку на сріблясті ансамблі зі спідницею — і ви матимете ідеальний образ для вечірнього відпочинку або зустрічі з друзями після роботи.

Металізований денім

Цього нового сезону денім знову на троні. Він пройшов шлях від суто джинсів до тотального панування: тепер джинсовими бувають навіть чоботи. І, звісно, сріблясті спідниці. Данський бренд Ganni випередив цю тенденцію, запропонувавши у своїй колекції осінь-зима 2023/2024 довгі джинсові спідниці, перероблені в металевих тонах.

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.