До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: з чим носити штани прямого крою цього сезону

Напевно, у вашому гардеробі вже є принаймні одна пара прямих штанів класичного та приталеного крою, які можна поєднувати з не менш серйозним та елегантним одягом. Насправді вони є ідеальним варіантом для створення зручного вбрання, яке завжди має стильний вигляд. Цієї весни штани прямого крою варто носити з іншим позачасовим одягом, який можна швидко комбінувати. Vogue.ua зібрав 5 класичних, але не надто стриманих модних ідей, з чим поєднувати штани прямого крою цього сезону.

Брючний костюм + кросівки

Реклама

Брючний костюм — справжній must-have, коли часу на стилізацію образу замало. Щоб порушити серйозність прямих штанів та блейзера, обирайте кросівки, як-от популярні New Balance, і зручні та практичні аксесуари, такі як протисонцеві окуляри та шкіряна сумка.

Прямі шкіряні штани + сорочка + ботильйони

Шкіряні штани прямого крою були одним із найсильніших трендів сезону. Поєднуйте їх із класичною білою сорочкою, а щоб образ виглядав більш міським, додайте оверсайз-блейзер на підтяжках і пов'язку на голову.

Штани прямого крою + босоніжки

Серйозний, але екстравагантний образ, безсумнівно, є улюбленим вибором streetstyle-зірок. У цьому випадку канарково-жовтий відтінок позбавляє від серйозності традиційного костюма. Щоб завершити образ, обирайте примітні аксесуари, наприклад, великий ремінь, і пару білих босоніжок з ремінцями.

Класичні прямі штани + блейзер

Мінімалістичний, але напрочуд весняний образ складається з чорних штанів класичного крою, що не підвладні часу, та елегантного блейзера без сорочки, яка, начебто, мала б зʼявитися в цьому ансамблі. Щоб надати вбранню романтичної нотки, додайте шкіряні балетки з бантом та протисонцеві окуляри, щоб приєднатися до тренду на мінімалізм у дусі 1990-х.

Сірі штани + чорні ботильйони

Цього сезону на зміну чорному прийшов сірий, який зараз став одним із найшикарніших трендів. Тож прямі штани легко стануть трендовими за допомогою багатошаровості. Додайте пальто, куртку та светр, пов’язаний поверх верхнього одягу.

За матеріалами vogue.it.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.