До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: які романтичні сукні носять модниці цього сезону

Жіночна, ніжна і, безперечно, кокетлива: перед романтичними сукнями в сучасному виконанні неможливо встояти. Тим паче, що це наймодніші сукні сезону весна-літо 2024. Найпопулярніші мотиви прийдешньої весни – бантики та квіти, переважно троянди. Також будуть популярні рюші, мереживо, корсети та трикотаж. Vogue.ua зібрав найефектніші виходи streetstyle-зірок та зʼясував, які романтичні сукні стануть фаворитами модниць цього сезону.

Оксамитова мінісукня + мюлі на високих підборах

Реклама

Вуличний стиль зосереджений на оксамиті, переважно в естетиці barbiecore. І хоча світ "Барбі" трохи тьмяніє, найкращим вибором цієї весни будуть більш приглушені відтінки рожевого. А втім, сам колір точно не покине модну сцену — отже рожева сукня стане чудовою інвестицією.

Романтична сукня + лофери + шкарпетки

Естетику кокетки нерозлучно супроводжують рожеві, білі, бежеві та нюдові відтінки. Найпопулярніші мотиви — це рукави-буфи, трикотаж, вишиті квіти та бантики у волоссі. Беззаперечним гітом є також сукні з обʼємною спідницею. Ідеальним доповненням до них стануть шкарпетки та лофери.

Мідісукня + масивні туфлі

Романтичні сукні можна вміло збалансувати, наприклад, масивним взуттям на кшталт оксфордів або іншими моделями з характерною підошвою. Їхню естетичність підкреслить кокетливий характер сукні, тому варто зупинити свій вибір на такому дуеті. Поєднання обох стилів — глем-року і кокетки — надзвичайно вдале.

Сукня з тонких матеріалів + елегантне взуття

Безсумнівно, романтичні сукні створені для поєднання з елегантним взуттям. Така пара додає вишуканості довгим літнім сукням, забезпечуючи комфорт і практичність.

За матеріалами vogue.mx.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.