До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: з чим носити червоні чоботи цього сезону

Цього ніхто не очікував, але червоні чоботи впевнено заслужили собі звання найбажанішого взуття сезону. Вуличний стиль продовжує хвалити їхню універсальність і, звичайно ж, елегантність. Кричущі відтінки можуть припасти не кожному до смаку, однак немає нічого кращого, ніж обрати пару вишнево-червоних або бордових чобіт, щоб оживити сірі дні. Vogue.ua зібрав найстильніші образи модниць з останніх Тижнів моди та розібрався, з чим носити червоні чоботи цього сезону.

Червоні чоботи і сіра мініспідниця

Реклама

Високі червоні чоботи з широкими підборами та овальним мисом ідеально пасують до мініспідниць. Доповніть наряд базовою білою футболкою та актуальним шкіряним бомбером у стилі Y2K, ​​що допоможе обʼєднати декілька трендів в одному образі.

Червоні чоботи з квадратним мисом і плісированою мідіспідницею

Червоні чоботи є синонімом спокуси, а також креативності. Це змушує виходити за межі традиційного і докладати більше зусиль для створення цікавого образу. Обирайте вишнево-червоні моделі з квадратним мисом і поєднуйте їх з різноманітними текстурами, як-от плісированими мідіспідницями, трикотажними блузами з високою горловиною і "пухнастими" пальтами.

Червоні чоботи "друга шкіра" та асиметрична мініспідниця

Цього сезону модниці радять обирати високі лаковані чоботи – культову пару, яка сяє сама по собі. Кращим варіантом їх поєднання буде комібнація з чорними розкльошеними мініспідницями та куртками-бомберами.

Червоні чоботи та мініспідниця в тонку смужку

Червоні ковбойські чоботи стануть виграшним квитком, щоб зменшити формальність стриманого образу, включаючи офіційні костюми зі спідницями в тонку смужку.

Червоні високі чоботи і мінісукня з твіду

Червоні чоботи – це не поганий смак, скоріше навпаки. Доказом цього є їхнє поєднання з елегантною твідовою сукнею. Варто лише придбати класичну пару з овальним мисом і високими підборами та додати пару прозорих колготок – і ви будете в центрі уваги.

Червоні чоботи і мідісукня в тон

Однотонні вбрання – це зірковий вибір, який не втомлюються носити модниці по всьому світу. У той час як одні уникають насиченого червоного, інші знають, що це секрет природної спокуси, про що вже стверджували такі бренди, як Hermès, у своїй колекції осінь-зима 2023/2024. Тож варто носити улюблені чоботи з мідісукнею та колготками в тон разом із чорним тренчем або коротким блейзером із картатими мотивами.

Червоні чоботи та сукня в стилі бохо

Гофровані червоні чоботи бездоганно виглядають із трикотажними сукнями – безпомилковий альянс, що допоможе виглядати елегантно в осінньо-зимовий сезон. Поєднуйте їх із богемними мінісукнями різних кольорів: від насиченого бордового до теплого коричневого.

За матеріалами vogue.mx.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.