До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: з чим модниці поєднують балетки цієї весни

Після багаторічного забуття балетки знову стали ледь не найбажанішим взуттям сезону. Модниці вміло вписують їх у свій гардероб, поєднуючи різноманітні моделі зі спідницями та сукнями, джинсами та шкіряними штанами. Vogue.ua зібрав найгарніші образи streetstyle-зірок та зʼясував, як стильно носити балетки цієї весни.

Штани карго

Одним з найнеочікуваніших поєднань стала комбінація балеток і штанів карго. Зовсім протилежні на перший погляд речі можуть ефектно сусідити одна з одною. Головне правило — баланс стилів, кольорів і структур. Тож до такого ансамблю радимо додавати жакет, бомбер, вкорочену сорочку чи базовий лонгслів.

Реклама

Джинси

Звісно, неможливо оминути і поєднання з джинсами. Практичний предмет гардероба цього сезону знайшов своє відображення у різноманітних фасонах: від скінні, що не збираються полишати гардероби модниць, до мішкуватих. Цієї весни немає ніяких стилістичних правил — і модниці вдало користуються такою нагодою.

Спідниці

Що стосується спідниць, то цього весняно-літнього сезону модниці надихаються тенісним кортом, комбінуючи балетки з тенісними спідницями, а також лонгслівами, джемперами та кардиганами. Особливу увагу зверніть не моделі міні, які варто римувати з високими шкарпетками та балетками нейтральних тонів.

Шкіряні штани

Ще один улюблений матеріал сезону — шкіра. Зірки вуличної моди роблять ставку на штани з розрізами, що швидко завоювали прихильність індустрії, та моделі фасону balloon. Двоколірні та "пухнасті" балетки стануть кращими союзниками таких образів.

Сукні

Звісно, найромантичнішою комбінацією з повним правом вважається поєднання балеток та сукні. Надихайтеся образом Бланки Міро та обирайте чорну базову модель довжини міді та блискуче взуття або фокусуйтеся на "ляльковій" рожевій сукні, наслідуючи тенденцію barbiecore, — вибір за вами.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.