До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Поєднання текстур — головний стилістичний прийом сезону

Різноманітні текстури можуть бути інструментом, що найбільше трансформує одяг у нашому арсеналі – додає інтересу монохромному образу та нотку особливої тактильності. Протягом світових Тижнів моди сезону осінь-зима 2023/2024 саме комбінація текстур була основою модних шоу, особливо помітною в колекціях Bottega Veneta, Gucci та Valentino.

Реклама

Поза подіумами, на вулицях модних столиць, беззаперечним трендом стали розкішні образи з оздобленням зі штучного хутра, пір’я та бахроми. Модниці поєднують блейзери з в’язаними шортами та високими черевиками. Окрему увагу streetstyle-зірки надають білим водолазкам з мохеру, що ідеально римуються з прозорими чорними спідницями довжини міді та взуттям Mary Janes.

Крім того, текстурні аксесуари вже завоювали неабияку популярність — чи то капелюх-відро зі штучного хутра розміру XL, чи то пухнаста панама, а також фантастичні барвисті костюми з ефектним додаванням пір’я на манжетах. І ніщо не зрівняється з ностальгією пальта в стилі глем-рок 1970-х, доповненого хутряним коміром і тваринним принтом. Vogue.ua зібрав найкращі образи модниць, аби віднайти текстурне натхнення для яскравих образів цього сезону.

Текст: Josefin Forsberg

За матеріалами voguescandinavia.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.