До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: які головні убори вибирають модниці цього сезону

Складно уявити жіночий гардероб без головних уборів, адже вони якнайкраще доповнюють образ і надають йому потрібного настрою. У сезоні весна-літо 2023 капелюхи, кепі, берети, бейсболки, а також яскраві "пухнасті" панами актуальні як ніколи. Vogue.ua зібрав гід по найпопулярніших головних уборах сезону, які обирали модниці під час минулих світових Тижнів моди.

Берет

Простий спосіб додати образу паризького шику, чарівності та елегантності — одягти цей романтичний аксесуар. Цієї весни в особливій пошані streetstyle-зірок — берети чорного та бежевого кольорів з вовни та шкіри.

Реклама

Бейсболка

Названі на честь американської гри, бейсболки вже давно перестали бути аксесуаром винятково спортивного стилю та тріумфально утримують лідерську позицію серед головних аксесуарних тенденцій кілька сезонів поспіль. Модниці стильно поєднують їх із жакетами оверсайз, сорочками вільного крою та улюбленими трикотажними джемперами.

Кепі

Характерний головний убір хлопчаків-газетярів також не поступається своїм місцем. І не дивно, адже ці кашкети легко адаптуються під сучасні запити шанувальниць моди. Обирайте мінімалістичні моделі без декору або з ледь помітним оздобленням.

"Пухнасті"

Яскраві та по-дитячому наївні "пухнасті" головні убори — справжня знахідка сезону. З їхньою допомогою можна швидко освіжити свій образ та додати йому грайливості.

Панама

Колись панамам пророкували легку, але скороминущу славу. Утім, пророцтво не здійснилося — вони на вершині модного олімпу ось уже декілька сезонів поспіль. З пляжів панами впевнено перебралися на подіуми і вулиці модних столиць. Тож цієї весни обовʼязково додайте їх до свого гардероба.

Капелюх

Справжня класика жіночих головних уборів, фетровий капелюх — абсолютний чемпіон щодо затребуваності у сучасних модниць. Федори, ковбойські капелюхи, з низькими крисами або крислаті — це не просто частина образу, а й потужний акцент.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.