До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сріблясті кросівки — несподіваний тренд цієї весни

Тенденції примхливі, і цього року індустрія моди вирішила, що срібло — це новий чорний. Цей колір забарвив ковбойські чоботи, куртки, сукні та сумки, а тепер настав час кросівок. У сезоні весна-літо 2024 сріблясте спортивне взуття стане незамінним.

Реклама

Якщо раніше металізовані відтінки були зарезервовані для особливих випадків, то зараз їх часто можна зустріти і у повсякденному вбранні, і в офіційних образах. Тож не дивно, що ці кросівки стрімко вступили в модну гру, доповнюючи базові комбінації, як-от джинси та майки, а також ті, де сукні та мініспідниці відіграють провідну роль.

Від надпопулярної ​моделі Wales Bonner, яка теж стала сріблястою, до всюдисущих Adidas Samba, новинки від Onitsuka Tiger та більш стриманих пропозицій, як-от New Balance, Salomon або Nike: дизайнери представили безліч варіацій на будь-який смак.

Це трендове взуття легко адаптується до будь-якої кольорової гами. Сріблястий сполучається практично з кожним кольором у гардеробі, що дозволяє йому ідеально вписатися в образи будь-якого стилю. Streetstyle-зірки зробили його своїм найкращим союзником під час світових Тижнів моди. Тому що коли комфорт і тренд поєднуються, єдине, чого хочеться, — це повторювати модну формулу знову і знову.

Sandro
Sandro
Onitsuka Tiger
Onitsuka Tiger
Golden Goose
Golden Goose
Adidas x Wales Bonner
Adidas x Wales Bonner
Salomon
Salomon

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.