До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сірі колготки — новий улюблений аксесуар модниць

Сірий колір знову став одним із найпопулярніших, а наймодніші вбрання сезону пофарбовані саме в цей тон. Та останнім об'єктом бажання модниць стали сірі колготки. Vogue.uaзʼясував, як стильно носити цей аксесуар нинішньої зими.

Реклама

Вперше сірий з’явився у вигляді в’язаного светра в його найскромнішому, але не найнуднішому варіанті. Потім MiuMiu і Courrèges перетворили легендарний сірий світшот з базового предмета спортивного стилю до елементу, готового до підкорення вечірніх образів.

Багато що пов’язано зі зростанням тренду "тихої розкоші" та збільшенням схильності до одягу, ближчого до мінімалізму, ніж до найбільш незвичайних та оригінальних дизайнів. Естетика librariancore, з якою стереотипно повʼязані сірі колготки, спирається на кліше, створені навколо професії бібліотекаря. Суміш старого й сучасного стає виграшною формулою, і те, що раніше вважалося гіківським і навіть старомодним, стає новим модним проявом.

Останнім об'єктом бажання модниць та streetstyle-зірок стали сірі колготки. Ельза Госк поєднала їх зі спідницею-олівцем, жакетом розміру XXL чорного кольору та сірим светром, створивши ідеальне вбрання для офісного дрескоду або влучний варіант для вечері з друзями, коли витонченість є центральною віссю всього образу.

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.