До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 наймодніших босоніжок цього сезону

Сезон босоніжок ось-ось настане, тож варто замислитися про нові взуттєві тренди, які на нас чекають. Босоніжки на танкетці позиціонуються як абсолютні фаворити цієї весни, моделі ugly продовжують користуватися попитом, а грецькі сандалії стають ідеальним варіантом для повсякденних образів. Vogue.ua зібрав 6 пар босоніжок, які цього літа будуть наймоднішими.

Босоніжки на танкетці

Реклама

Босоніжки на танкетці позиціонуються як один з найпотужніших трендів року завдяки силі ностальгії. Адже цього сезону стиль 2000-х служить абсолютним натхненням для моди. Тож і босоніжки на танкетці (з ПВХ або шкіри), які носили ікони стилю "нульових", активно повертаються.

Рибальські сандалії

Модні покази AMI Paris і Coach підтвердили: рибальські сандалії, взуття з дитячою наївністю, яке було надуспішним у 1990-х, будуть серед фаворитів цього літнього сезону.

Босоніжки ugly

Обʼємні моделі ugly вже кілька років лідирують у модних чартах, і все вказує на те, що в 2023 році вони також залишаться гітом. Такі босоніжки є фаворитами поціновувачів модної індустрії за їхній розслаблений та неформальний стиль, а також за здатність легко поєднуватися практично з усім: від романтичних суконь до джинсів.

Грецькі сандалії

Грецькі босоніжки є квінтесенцією улюбленого взуття француженок. Їхні прикмети — кілька ремінців і повністю пласка підошва. Це взуття поєднує в собі необхідний комфорт на щодень в спекотні дні з вираженим стилем та певною витонченістю.

Босоніжки з ремінцями

Босоніжки з тонкими ремінцями, які підтримують стопу, але не закривають її надміру, — це просте, класичне та мінімалістичне взуття з вінтажним відтінком, яке захоплює модниць і ідеально підходить для стриманого образу.

Денімові босоніжки

Варто лише поглянути на весняно-літні колекції модних брендів, щоб усвідомити: босоніжки з деніму надпопулярні цього сезону. Від моделей на платформі до джинсових босоніжок на плоскій підошві саме це взуття ми найчастіше бачитимемо в найближчі місяці.

Текст: Mayte Solido

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.